15 Μαρ 2013

Φεύγει ο Κεφαλογιάννης από γραμματέας της Ν.Δ. (;)


Ποίον θέλουν αντικαταστάτη του τα σενάρια;
 

Δεν θα μακροημερεύσει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη θέση του γραμματέα της ΝΔ, μετά και τις πρόσφατες κινήσεις του να ψηφίσει υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και να προβεί σε αθυρόστομες δηλώσεις. Στη θέση του ο Αντώνης Σαμαράς προωθεί ένα νεότερο στέλεχος του κόμματος....

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν θα προλάβει ούτε χρόνο να κλείσει στη θέση του γραμματέα. Από το Μέγαρο Μαξίμου προωθούν στη θέση του τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Η προώθηση του εν λόγω γραμματέα ο οποίος είναι πολιτικό παιδί του Ευριπίδη Στυλιανίδη κρίνεται αναγκαία ώστε να υπάρξει ανανέωση στη ΝΔ.
Το συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου και η εφημερίδα σημειώνει ότι δεν ήταν τυχαία η ψήφος του Μανώλη Κεφαλογιάννη υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη. Εικάζεται ότι ο κ. Κεφαλογιάννης ήθελε να εκδικηθεί τον πρωθυπουργό για όσα σχεδιάζει αλλά και για όσα έχουν γίνει: προ μερικών εβδομάδων η ΝΔ φόρεσε «καπέλο» στον κ. Κεφαλογιάννη τον Κώστα Ζωντανό, άνθρωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας.
http://www.parapolitika.gr