2 Μαρ 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ.



pasokosynedrioΣε πραγματικό μπάχαλο έχει εξελιχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου καθημερινά καταγράφονται τραγελαφικά περιστατικά, με ένα από τα χαρακτηριστικά, την αιφνιδιαστική κίνηση από ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου που μοίρασαν στο το γνωστό κείμενο υπό τον τίτλο "ΣΠΑΜΕ 15 ΜΥΘΟΥΣ" σε ιλουστρασιόν έκδοση 52 σελίδων!
Ενδιαφέρουσες ήταν και οι ....
''μπηχτές' από τον Γιάννη Καψή: ''Στην πανστρατιά κραυγάζω παρών. Κεντροαριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και όσοι πιστοί προσέλθετε. Κουρασμένα παλικάρια που χρωστάνε τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν από το τρένο. μερικοί σύντροφοι αλληθωρίζουν προς το συνονθύλευμα της αριστερής κολοτούμπας. Αυτό που φοβάμαι είναι ένα σίκουελ της ταινίας "Ο Σαρλό Δικτάτορας". Εύχομαι ο επόμενος Πρόεδρος να είναι 30αρης''.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε: ''Αν μετέχεις στην κυβέρνηση χωρίς ξεκάθαρες θέσεις θα αφομοιωθείς από τη ΝΔ,μα αν είσαι έξω και δεν έχεις ξεκάθαρες θέσεις θα αφομοιωθείς απ το ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι ψευτοδίλημμα και δεν είναι το μείζον του συνεδρίου. Το μείζον είναι οι ξεκάθαρες θέσεις, ατζέντα που θα κάνει διακριτική την πολιτική του''.
Τέλος, ο Χρήστος Πρωτόπαπας πρότεινε:''Ποσοστό σταυροδοσίας 30% στα όργανα του κόμματος για να είναι η ψήφος πολιτική. Μέχρι 3 θητείες στα όργανα. Τέλος το ΠΑΣΟΚ της έμμισθης σχέσης με το κράτος. Η Κεντρική θα αριθμεί τελικά 130 μέλη εκ των οποίων 5 από τον απόδημο. Αυτοδίκαια θα μετέχουν επίσηςι οι 28 βουλευτές, αλλά και όσοι εξελέγησαν στις εκλογές του Μαϊου 2012, οι πρόεδροι τω τριτοβάθμιων οργανώσεων. Στο Πολιτικό Συμβούλιο εκλέγονται 13 μέλη και θα μετέχουν επίσης αυτοδίκαια ο Πρόεδρος, ο γραμματέας της ΚΕ, ο γραμματέας της ΚΟ και ο γραμματέας της Ν. ΠΑΣΟΚ''.
μακελειο