11 Μαρ 2013

Οι «υπουργοποιήσιμοι» της Ιπποκράτους

Το συνέδριο έφυγε, ο κυβερνητικός ανασχηματισμός έρχεται και απασχολεί πλέον δεόντως το ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «μετράει τα κουκιά» και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Ένα εξ αυτών η συμμετοχή του ίδιου στο κυβερνητικό σχήμα, αναλαμβάνοντας θέσεις ...
αντιπροέδρου της..... κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, ώστε να είναι εκείνος που θα διαχειριστεί και την ελληνική προεδρία στην ΕΕ, που ξεκινά την Πρωτοχρονιά του 2014.
Πέραν αυτού όμως, στο έργο «το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη», υπάρχουν πολλοί «πρωταγωνιστές». Ήδη, ως «υπουργοποιήσιμοι» αναφέρονται στους διαδρόμους της Ιπποκράτους, ο νυν γραμματέας της ΚΟ Του κόμματος Γιάννης Μανιάτης και ο συντονιστής της Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος, οι πρώην υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης, Φώφη Γεννηματά και Εύη Χριστοφιλοπούλου, αλλά και ο υπερδραστήριος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος…
Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο πάντως, να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, στελέχη της Ιπποκράτους, περιορίζονται να λένε … «Κυριακή, κοντή γιορτή». Εκτιμούν άλλωστε ότι ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών, τοποθετώντας τον περί τα τέλη του μήνα.
 http://www.matrix24.gr