17 Μαρ 2013

Έντονες αντιδράσεις στην γαλάζια Κ.Ο για τις επιστροφές των ...ασώτων!


Ποιοι δεν θέλουν το come back όσων είχαν φύγει
Στα κάγκελα βρίσκεται μια σημαντική ομάδα νεοεκλεγέντων βουλευτών με φόντο τα σενάρια για νέες επιστροφές στη Νέα Δημοκρατία. Είναι χαρακτηριστικό, πως ακόμη και....
για την Ελίζα Βόζενμπεργκ, υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο περί ειδικής μεταχείρισής της από την «γαλάζια» ηγεσία, καθώς ουδέποτε έκανε κάποια δήλωση μετανοίας για την απόφασή της να καταψηφίσει το Μνημόνιο 2 πέρυσι τον Φεβρουάριο, «σπάζοντας» την κομματική γραμμή.
Ανάλογες αντιδράσεις υπάρχουν και για το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου, (ακόμη και μέσω της υποψηφιότητάς του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενδεχόμενο που ακούγεται όλο και πιο έντονα), αλλά και του Χρήστου Ζώη, και του Γ. Μανώλη.
Αντίστοιχα η εν λόγω ομάδα έχει αρχίσει ήδη να δίνει το στίγμα της, ενώ ενδεικτικό των προθέσεών της, είναι το γεγονός ότι μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική επιτροπή, σχηματίστηκαν σε δύο από τα πλέον γνωστά στέκια του Κολωνακίου, δύο πηγαδάκια διαφωνούντων με τις επιστροφές βουλευτών (η πρώτη για μεζεδάκια και η δεύτερη για καφεδάκια). Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, μεταξύ άλλων συζητείται και η περίπτωση να κατατεθεί κείμενο-παρέμβαση είτε στο συνέδριο, είτε νωρίτερα αν τους προλάβουν οι εξελίξεις, στο οποίο θα παρουσιάζονται οι σχετικές θέσεις των βουλευτών.
http://www.parapolitika.gr