19 Μαρ 2013

Το κυπριακό κούρεμα απειλεί ΔΕΠΑ και κυβέρνηση!


Στα Τρίκαλα στα δυο στενά που φάγανε τον Σακαφλιά, βρίσκεται η κυβέρνηση Σαμαρά και μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο.  Ένα από τα μεγαλύτερα ζόρια των επόμενων μηνών θα έχει να κάνει με την περίφημη πώληση της ΔΕΠΑ. Πολύ δύσκολα θα μείνουν στο παιγνίδι οι Ρώσοι εάν κουρευτούν οι ....
καταθέσεις τους στην Κύπρο. Με τους Ρώσους εκτός παιγνιδιού η τιμή των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ θα πέσει κατακόρυφα και η συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση θα πάει στράφι. Στην κόψη του ξυραφιού λοιπόν η ΔΕΠΑ εάν κουρευτούν οι Ρώσοι. Τι μένει από τις προαναγγελθείσες ιδιωτικοποιήσεις του επόμενου διαστήματος; Ο ΟΠΑΠ φυσικά. Ένας ΟΠΑΠ που πάσης φύσεως συμφέροντα προσπαθούν να τον διατηρήσουν ως έχει για να τον αρμέγουν ώσπου να τον κάνουν έναν άχρηστο κουφάρι.
Κι ενώ στις ιδιωτικοποιήσεις τα πράγματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού ο τραχανοπλαγιάς Μανιτάκης επιμένει να κρατάει στο Δημόσιο ακόμη και τους διεφθαρμένους από τους υπαλλήλους, ενώ το κράτος-δηλαδή εμείς-εξακολουθούμε να πληρώνουμε ακόμη και την θηλυκιά συμμορία του ΙΚΑ που βρίσκεται στη φυλακή.
Εάν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση-πάπαλα. Ας μην βιασθεί να χαρεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κούρεμα των καταθέσεων που ήταν και δική του ιδέα, τώρα που το βλέπουμε να γίνεται πράξη θα κάνει τεράστια ζημιά στην Κουμουνδούρου. Εν ολίγοις όσα συμβαίνουν στην Κύπρο είναι πολύ πιθανό εκτός από το τραπεζικό σύστημα να τινάξουν στον αέρα και το πολιτικό σύστημα. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος το Φθινόπωρο η πολιτική και οικονομική ζωή της Ελλάδας να έχουν παραδοθεί στις φλόγες.
http://www.kourdistoportocali.com