14 Μαρ 2013

Κάποιος να κλείσει την πόρτα εκεί στο δημαρχείο Σαλαμίνας!!!!

Φαίνεται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου στο δημαρχιακό μέγαρο. Η εύθραυστη συνοχή της πλειοψηφίας δοκιμάζετε σκληρά κι από ότι δείχνουν τα πράγματα η ανικανότητα διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ωθεί τα πράγματα στα άκρα.
Μετά το χθεσινοβραδινό ξέσπασμα του... αντιδημάρχου κ Βαγγέλη Αστράκου, κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην επιστρέψει, το θέμα είχε και σήμερα το πρωΐ συνέχεια!!!
Μετά από «διάλογο» στο γραφείο του δημάρχου όπου παρευρισκόταν και ο αντιδήμαρχος κ Καπετανάκης, αποχωρεί στολίζοντάς και τους δυο με τα γνωστά «γαλλικά» του!!!
Αν δεν είναι σε θέση να κρατήσει «ζεστή» κοντά του μια προσωπικότητα σαν τον Βαγγέλη Αστράκο πρώην δήμαρχο και πρώην βουλευτή, τον άνθρωπο που ουσιαστικά τον έβγαλε δήμαρχο από μόνος του, τότε φανταστείτε τι γίνεται με τον υπόλοιπο συνδυασμό. Έχουμε να δούμε σκηνές απείρου κάλους και μάλιστα λίαν συντόμως.
Κάτι ήξερε ο δήμαρχος που ‘βαλε διπλή πόρτα στην έξοδο, τουλάχιστον να τους καθυστερήσει να φεύγουν ένας, ένας όχι όλοι μαζί....
Έπεται συνέχεια…