6 Μαρ 2013

ΑεροΨεκασμενοι η ΑεροΔιαστημικοι?

Μετά τους ΑΕΡΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ έρχονται και οι ΑΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ........

Η νέα συνιστώσα του κόμματος του Καμμένου είναι οι ΑΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ.
Ο κύριος εκφραστής τους είναι ο νέος αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει η κυριάρχη ιδεολογική τάση μέσα στο κόμμα. ....


Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το Βιογραφικό του:


 O Ιωάννης Ν. Μασσέλος, γεννηθείς στην Αθήνα-Ελλάδα, στις 25 Σεπτεμβρίου του 1967. Είναι Αερο-Διαστημικός Μηχανολόγος Μηχανικός Συστημάτων και Ακαδημαϊκός Ερευνητής στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικευμένος στις εφαρμογές της Φυσικής Πλάσματος.
Είναι εφευρέτης από τα 16 χρόνια του και ένας από τους πρωτοπόρους στην Ήλεκτρο Μάγνητο Ρευστό Δυναμική τεχνολογία, για την παραγωγή προώθησης, αεροδυναμικής βελτίωσης, απόκρυψης και αορατότητας. Επίσης, για 14 συναπτά έτη ηγείτο μιας μεγάλης βιομηχανικής εταιρείας, από τις θέσεις του Πρόεδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου. Παρόλο που στην ζωή του είχε πολλές διακρίσεις και επιβραβεύσεις, ο ίδιος ακόμη και σήμερα, αναρωτιέται εάν είναι πράγματι επιστήμονας ή όχι.
Ακράδαντα, πιστεύει ότι δεν είναι δυνατό κανείς να γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια και μόνον στην καλύτερη περίπτωση, μπορούμε απλά να προσεγγίσουμε ή να συγκλίνουμε προς αυτή! Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, το πιο πιθανό είναι να είναι «μωρός».