23 Μαρ 2013

Μάθημα σε Πανεπιστήμιο, το Πρωκτικό σεξ!


... και όχι μόνον αυτό, αλλά τεχνικές και λεπτομέρειες για όλα τα θέματα που μας απασχολούν γύρω από το σεξ!

Το Πανεπιστήμιο του Σικάγο αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το πρόγραμμα "Η εβδομάδα του Sex", καθώς φιλοξενεί μια σειρά απο εκδηλώσεις που υπόσχονται να εκπαιδεύσουν τους...
φοιτητές του Πανεπιστημίουγύρω από το σεξ. Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν τις εξής θεματικές: «Στοματικό Σεξ την ώρα του απογευματινού τσαγιού και σεξουαλικές Συνομιλίες ", " Πρωκτικό" , "ο τέλειος κόλπος " αλλά και ένα θεατρικό έργο με τίτλο «Τα γεννητικά όργανα του μουσικού ".

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, το συμπόσιο του στοματικού σεξ, θα περιλαμβάνει συζήτηση με θέμα «η πράξη του στοματικού σέξ σε άνδρες και γυναίκες, οι τεχνικές καθώς και τις μεμονωμένες διαφορές και τις σεξουαλικές πρακτικές υγείας. "
Ένα άλλο σεμινάριο, με τίτλο "Ακροβατικά με παρτενέρ," διαφημίζει ότι τα μέλη ενός τσίρκου «θα διδάξουν εσάς (και τους φίλους σας) πώς να σταθείτε στους ώμους αλλά και σε άλλα... μέρη του σώματος." Η συνεδρία με τίτλο "Πρωκτικό 101" χαρακτηρίζεται ως ένα μάθημα για την «διαχείριση στις απολαύσεις του πρωκτικού σεξ", και αφορά στην "προετοιμασία, προστασία,σεξουαλική διείσδυση, κλπ."

Για το αν θα πάρουν βεβαίωση σπουδών... για τα εν λόγω σεμινάρια, δεν υπάρχουν πάντως πληροφορίες! Σίγουρα όμως θα βγουν επιστήμονες... στο σεξ!

http://santosight.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8877.html