22 Μαρ 2013

Να παρέμβει ο εισαγγελέας στον ΟΠΑΠ για την σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ! Πάνε για απιστία Λουρόπουλος και τα μέλη του ΔΣ-Οργή στην Τρόικα για τις μεθοδεύσεις που δυναμιτίζουν την ιδιωτικοποίηση


Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, μετά τις πρωτοφανείς και ύποπτες μεθοδεύσεις της διοίκησης Λουρόπουλου, που όπως εκτιμούν παράγοντες της αγοράς, μπορεί και να τινάξει στον αέρα την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού!....

Την ίδια  στιγμή που η Κυβέρνηση, προχωρά κανονικά στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, φτάνοντας στο σημείο να τροποποιήσει μέχρι και όρο του διαγωνισμού μετά από αίτημα της Gazprom  (δείτε αναλυτικά εδώ) η διοίκηση Λουρόπουλου, προχωρά στην υπογραφή ακόμη μιας λεόντειας σύμβασης με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, λίγες μέρες πριν τις δεσμευτικές προσφορές των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, υπονομεύοντας με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο την δεύτερη πιο σημαντική ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης Σαμαρά! 

Με μια πρωτοφανή για τα επιχειρηματικά ήθη πρακτική, και με σκοπιμότητες που σύντομα θα ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Λουρόπουλος και τα μέλη του ΔΣ του ΟΠΑΠ, στέλνουν στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, μια σύμβαση"κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα της ΙΝΤΡΑΛΟΤ- η οποία παραμένει και εκ των διεκδικητών του ΟΠΑΠ- πιέζοντας παράλληλα την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ (που είναι και βασικός μέτοχος του Οργανισμού) να την υπογράψει.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr, η απαράδεκτη μεθόδευση της διοίκησης του ΟΠΑΠ, έχει προκαλέσει την ΟΡΓΗ της Τρόικα, η οποία έχει διαμηνύσει τόσο προς την Κυβέρνηση όσο και προς την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, να ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ και υπογράψουν οποιαδήποτε σύμβαση με προμηθευτή πριν την επιτυχή ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού.

Παράλληλα είναι προφανές πως τα μέλη του ΔΣ του ΟΠΑΠ και προσωπικά ο πρόεδρος της επιχείρησης Λουρόπουλος, που συνυπόγραψαν την προς επικύρωση σύμβαση, βρίσκονται πλέον αντιμέτωπα με την βαριά κατηγορία της Κακουργηματικής Απιστίας!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως κορυφαία εισαγγελική αρχή του τόπου βρίσκεται πολύ κοντά στο να ασκήσει διώξεις για τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις στον ΟΠΑΠ, στο παρά πέντε της πλέον σημαντικής ιδιωτικοποίησης της Κυβέρνησης Σαμαρά.

H οποία εάν αποτύχει θα έχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ Πολιτικές και Οικονομικές συνέπειες και για την Κυβέρνηση και για την Ελληνική κοινωνία.

 Μια κοινωνία που θα κληθεί  να καταβάλλει με νέα χαράτσια και εισφορές τα 700 εκατομμύρια ευρώ τα οποία έχει προυπολογίσει το Ελληνικό Δημόσιο, ότι θα εισπράξει από την πώληση του ΟΠΑΠ.

Δείτε τι έγραψε για το θέμα και χθες ο Lykavitos.gr