6 Μαρ 2013

Καζάνι που βράζει ......υδατάνδρακες....... μυρίζει η Λάρισα....


Σύμφωνα με το Larissanet.gr μεγάλες αντιδράσεις φαίνεται ότι προκαλεί η επικείμενη συνεργασία μεταξύ του Καμμένου και  Ροντούλη σε πολλά στελέχη του κόμματος στο νομό και ιδιαίτερα στον Θεσσαλάρχη Μιχάλη Σακελλάρη.
Σας παραθέτουμε ολόκληρο το άρθρο από το Larissanet.gr
Τον βρήκα στο δρόμο της.... επιστροφής μάλλον κακοδιάθετο. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου αλλά δεν είναι ώρες να χαλάμε τις καρδιές μας.
«Ξέρω πως ήσουν Αθήνα στα ανώτερα κλιμάκια, έχουμε τίποτα ενδιαφέρον;».
«Όλα καλά. Πάμε φουλ για το συνέδριο και ολοένα και περισσότεροι αντιλαμβάνονται μέρα με την ημέρα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με σοβαρότητα, συνέπεια και καθαρό πολιτικό λόγο εκφράζουμε την πλειοψηφία της κοινωνίας τόσο στα μεγάλα τραγικά προβλήματα που βιώνουμε ως χώρα όσο και στην απλή καθημερινότητα του κάθε πολίτη».
Μου το είπε απνευστί.
«Ε φαντάζομαι τώρα που θα έρθει και ο Ροντούλης και θα δυναμώσετε θα το καταλάβουν περισσότεροι», του είπα δήθεν αδιάφορα.
Τον χτύπησε μάλλον ηλεκτρικό ρεύμα.
«Και τι είμαστε εμείς; Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ; Για κανέναν από εκείνους που με την στάση τους, την ψήφο τους και την συμμετοχή τους στις μνημονιακές Κυβερνήσεις χρεοκόπησαν τον τόπο και οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στη φτώχεια την ανέχεια και την απόγνωση δεν υπάρχει θέση στο κίνημα».