7 Μαρ 2013

Ο Γαλλομαθής Μ.Ταμήλος σε νέες περιπέτειες...


Νέος και ωραίος, δεν θα το'λεγα, αλλά ομιλεί άριστα την Γαλλική! Μέλος του Κοινοβουλίου, έχει έναν μοναδικό τρόπο να στρέφει τα βλέμματα επάνω του. Το κακό είναι να μην σε θυμούνται, συνήθιζαν να λένε παλαιότεροι εκπρόσωποι της πολιτικής μας ελίτ και ο Μιχάλης εκ Τρικάλων, φαίνεται πως δεν...
είναι διατεθειμένος να ολοκληρώσει την θητεία του στο Κοινοβούλιο αναίμακτα... Βέβαια, αυτή τη φορά, το show εδόθη παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και όχι στη Βουλή.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων, το βράδυ της Τρίτης, όπου συζητούσαν το θέμα της εγκατάστασης μονάδας βιοαερίου στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, ο κ. Ταμήλος, ο οποίος συμμετείχε ως αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, εκνευρίστηκε με τον τρόπο που ακολουθούνταν η διαδικασία των τοποθετήσεων και αντέδρασε, χτυπώντας τα χέρια στα έδρανα, λέγοντας: "Γαμ... την παναχαϊκή μου, μιλάτε συνεχώς μεταξύ σας, σαν... τα κουμπαρούλια και 'μείς τι είμαστε εδώ, πότε θα μιλήσουμε...». 
ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ