3 Μαρ 2013

Η μάσα ενώνει! Εκεί που έτρωγε ο… σοσιαλιστής Ανδρέας με την Μιμή, τώρα, τρώει ο Σαμαράς

Στην Κηφισιά, πάνω στην οδό Κηφισίας, από το 1983 λειτουργεί ο «Βασίλης» που κατόρθωσε γρήγορα να γίνει τόπος συνάντησης πολιτικών από όλα τα φάσματα. Μεταξύ ζουμερών φιλέτων και πλούσιων ζαρβατικών έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερες -έως και ιστορικές αλλά απόρρητες- πολιτικές συζητήσεις.....

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε μέσα στην τελευταία εβδομάδα δυο φορές στον «Βασίλη» μαζί με βουλευτές αλλά και υπουργούς για δείπνα ενημέρωσης αλλά και ψυχολογικού «δεσίματος». Η ταβέρνα βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο σπίτι του και την τιμά συστηματικά επί χρόνια.

Όπως δήλωνε στο παρελθόν στο Βήμα η σύζυγος και συνέταιρος του Βασίλη Ράλλη, Στέλλα: «Ο Αντώνης Σαμαράς δεν τρώει πολύ» μας λέει. «Του αρέσει ωστόσο το σπέσιαλ μπιφτέκι που φτιάχνουμε με ντομάτα, τα μπουρεκάκια, ενώ διαλέγει πολλές σαλάτες και μεγάλη του αδυναμία είναι τα αρμυρίκια. Ο Δημήτρης Ρέππας αγαπάει ιδιαίτερα τις σταβλίσιες μπριζόλες, ενώ στη συντριπτική τους πλειονότητα οι πολιτικοί πίνουν το δικό μας «χύμα» κρασί και δεν ζητούν ταμπέλες».
Στον Βασίλη σύχναζε και ο γνωστός καλοφαγάς Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Σύμφωνα πάντα με την Στέλλα Ράπτη: «Οι εποχές που ερχόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη και προηγούνταν bodyguards για να «σκανάρουν» τον χώρο, ενώ όταν έτρωγαν το μαγαζί ήταν περιφρουρημένο σαν αστακός, δεν υπάρχουν πια…».
iefimerida.gr