7 Μαρ 2013

ΛΑΟΣ & ΚΟΛΩΝΑΚΙ Το... γλεντάνε παρεούλα με τον Ράιχενμπαχ!


Τα 68 «έκλεισε» την Τρίτη ο επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος έκανε γλέντι σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, ενώ το "παρών" έδωσαν ο Πολ Τόμσεν και πολλοί πρώην και νυν πολιτικοί και υπουργοί, με το γλέντι να διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο κατώφλι των 70 μπήκε ο Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος γλέντησε τα εξηκοστά όγδοα γενέθλιά του στο....
γνωστό μπιστρό του Κολωνακίου «Καφενείο» σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία». Το παρών, έδωσαν περίπου 30 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, καθώς και ο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ, ενώ η αστυνομία από νωρίς είχε λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και είχε φροντίσει να «στεγανοποιηθεί» ο χώρος.
Το πάρτι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους προσκεκλημένους του κ. Ράιχενμπαχ να προτιμάνε ιδιαιτέρως τα σουτζουκάκια, το φρικασέ, τα φαγητά κατσαρόλας και φούρνου καθώς και τα ψητά της ώρας που σέρβιρε το γνωστό μπιστρό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr