13 Μαρ 2013

Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Η Aγνή Σμπόνια έβγαλε δελτίο Τύπου γιατί συνάντησε τη Γκερέκου...

Δελτίο Τύπου με τίτλο, Κέρκυρα και Πρέβεζα είχαν την τιμητική τους στο δείπνο Βενιζέλου, εξέδωσε η κυρία Αγνη Σμπόνια μέλος της νέας κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής Πρέβεζας στις τελευταίες εκλογές.
H κυρία Σμπόνια που από ορισμένους προβάλλεται ως το..
. ανερχόμενο αστέρι του Βενιζελικού μπλοκ κάτι το οποίο προφανώς της αρέσει έχει μάθει τουλάχιστον τα βασικά, την αυτοπροβολή και την... αυτοαποθέωση.
Στο σχετικό email που έχει ως αποστολέα την ένδειξη g.typou.smponia, τονίζεται κατά λέξη:
Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος παρέθεσε, χθες, δείπνο σε κεντρικό Αθηναϊκό εστιατόριο προς τιμήν των γυναικών που εκλέχτηκαν στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος και σίγουρα θα ένιωθε τυχερός από την ωραία πολιτική εκπροσώπηση του γυναικείου φύλου. Μεταξύ άλλων, διακρίναμε την Κα Φώφη Γεννηματά, την Κα Ζέφη Δημαδάμα και την Κα Κατερίνα Μπατζελή.
Η Κέρκυρα και η Πρέβεζα εκπροσωπήθηκαν από τις "φυσικές ομορφιές τους"... την Βουλευτή Κέρκυρας Κα Αντζελα Γκερέκου και την υποψήφια Βουλευτή Πρέβεζας Κα Αγνή Σμπόνια. Οι δυο τους αντάλλαξαν θερμή χειραψία, ευχόμενες για την γρήγορη ανάκαμψη του κινήματος και υποσχόμενες να συνεχίσουν οι ίδιες να αποτελούν "γέφυρες επικοινωνίας" με τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών τους!
Και το ερώτημα που ανακύπτει αυθόρμητα: Πολύ θέλει ο άνθρωπος;