13 Μαρ 2013

Ένας «τζάμπα μάγκας» … πολεμάει για το καλό του Έβρου

Ο Σαμαράς τον αποκάλεσε «τζάμπα μάγκα» κι είχε μεγάλο δίκιο, καθώς μας έδειξε την αξιοπιστία των λόγων και των πράξεων του. Ο λόγος φυσικά … για τον βουλευτή – τουρίστα της ΝΔ στον Έβρο Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο.

Ο Δερμεντζόπουλος «πολέμησε» το....
μεσοπρόθεσμο καταψηφίζοντας το, σήκωσε την παντιέρα της επανάστασης, διαγράφηκε, αλλά μέσα σ’ ένα βράδυ γράφτηκε και πάλι στη ΝΔ και στις εκλογικές λίστες του κόμματος! Ο λαός του Έβρου, από τις πρωτιές, τον πήγε στην δεύτερη και καταϊδρωμένη θέση πίσω από τον Γεροντόπουλο κι αυτός τον αντάμειψε … ψηφίζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!!!
Τόσο αξιοπιστία!
Τώρα διαψεύδει, μέσα στο άγχος και τον πανικό, την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας! Ακόμα ο κ. Δερμεντζόπουλος δεν κατάλαβε το τι γίνεται στην κοινωνία, καθώς οι επαγγελματίες πολιτικοί μας τελείωσαν! Άλλωστε αυτά δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, αλλά μας τα διαρρέουν οι ομοϊδεάτες του στο κόμμα.
Οπότε οι διαψεύσεις, ίσως είναι όπως οι βαρύγδουπες εξαγγελίες του για το καλό των πολιτών του Έβρου … λίγο πριν ψηφίσει σαν καλό παιδί το Μνημόνιο!
Περαστικά Αλέκο!!!  
 piazzadelpopolo