27 Μαρ 2013

Εκλεψαν την Πόρσε του πιο διάσημου Ιταλού κακοποιού και… του ζήτησαν συγγνώμη



O Γκρατσιάνο Μεσίνα είναι ένας από τους πιο διαβόητους Ιταλούς κακοποιούς, με «βαρύ» φάκελο στην αστυνομία, αλλά και πάρα πολλούς θαυμαστές στον τομέα του. Ο λόγος απλός, καθώς έχει επιχειρήσει είκοσι δύο φορές να...
αποδράσει από τις φυλακές και τα έχει καταφέρει τις δέκα.
Πλέον, στα 70 χρόνια του, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει φιλήσυχα, ωστόσο, παραμένει ένας ζωντανός θρύλος με τους υπόλοιπους κακοποιούς να τον θαυμάζουν.
Πρόσφατα μια Πόρσε Καγιέν φαίνεται πως γυάλισε σε μερικούς ληστές οι οποίοι αποφάσισαν να την κλέψου, ωστόσο, μόλις συνειδητοποίησαν σε ποιον ανήκε έντρομοι θέλησαν να διορθώσουν το κακό.
Πήραν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, τον Μεσίνα, δηλαδή, και του ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν πως ήταν δική του.
Στον πανικό τους, βέβαια, και μη γνωρίζοντας τι να κάνουν έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς το πολυτελές αμάξι .
Από την πλευρά του, πάντως, ο Μεσίνα δεν έδειξε να θυμώνει, καθώς δήλωσε «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μου ζήτησαν αμέσως συγγνώμη. Δεν ήξεραν, όπως είπαν, σε ποιον ανήκε το αμάξι. Επομένως, δεν ήταν μια ενέργεια εναντίον μου, αλλά ήταν καθαρή σύμπτωση ότι πήραν το αυτοκίνητό μου».
Για την ιστορία ο Μεσίνα έχει περάσει σαράντα χρόνια στις φυλακές για απόπειρα δολοφονίας και κλοπές, ενώ ήταν φυγάς επί πέντε χρόνια και άλλα έντεκα σε κατ οίκον περιορισμό.
 enimerwsi.gr