18 Μαρ 2013

Δύο μισθούς απολαμβάνουν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας!!!

Με τον Ν3852/2010 μας είπαν, ότι κόπηκαν οι διπλομισθίες σε αιρετούς που κατέχουν θέσεις στο δημόσιο τομέα επιλέγοντας είτε το μισθό της εργασίας τους ή της θέσης που κατέχουν. Στους αντιδημάρχους ίσως εφαρμόστηκε, βάζοντας οι δήμαρχοι στις θέσεις αυτές μη δημοσίους υπαλλήλους και στα.... ΝΠΙΔ τους δημοσίους υπαλλήλους για να έχουν την τύχη, να λαμβάνουν τους δυο μισθούς!
Αυτό γίνεται και στην Ορεστιάδα, όπου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αντώνης Ουρουμίδης, αστυνομικός στο επάγγελμα, αλλά και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Καρακολίδης, ταχυδρόμος στο επάγγελμα, παίρνουν τις αντιμισθίες τους από την δημοτική επιχείρηση, αλλά και τον μισθό τους από την υπηρεσία.
Με απόφαση του λογιστηρίου του κράτους, η είσπραξη δύο μισθών … είναι παράνομη! Καιρός λοιπόν να ντραπούν λιγάκι και να αποποιηθούν έναν από τους μισθούς τους. Ίσως με την δημοσιοποίηση του θέματος από το ιστολόγιο μας συγκινηθούν!
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε σχετική απόφαση ακύρωσης αντιμισθίας σε δημοτική επιχείρηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.
piazzadelpopolo