30 Μαρ 2013

Χαστούκισε λάθος παιδί επειδή το πέρασε για δικό της

Οι Αρχές του Spartanburg στη Βόρεια Καρολίνα, συνέλαβαν την 36χρονη Tyshekka Collier επειδή είχε νωρίτερα χτυπήσει ένα μικρό αγόρι. Η ίδια δήλωσε πως το έκανε κατά λάθος, καθώς πίστευε πως είναι το δικό της παιδί.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο γιος της Collier είχε...
αποβληθεί από το σχολείο "Fairforest Middle School", την Τετάρτη, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Η μητέρα έλαβε τηλεφώνημα από τον διευθυντή του σχολείου, που την καλούσε εσπευσμένα να πάει στο γραφείο του για ενημέρωση και για να παραλάβει τον γιο της. Εκείνη εξοργισμένη έφτασε στο προαύλιο όπου αντίκρισε ένα αγόρι να κάθεται σκυμμένο με το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατα του.
Λανθασμένα πίστευε πως ήταν ο στεναχωρημένος της γιος και άρχισε να τον χαστουκίζει. Έκπληκτη όμως, αντιλήφθηκε λίγο μετά πως δεν επρόκειτο για το δικό της παιδί, αλλά για ένα άλλο αγόρι που έντρομο έκλαιγε και ζητούσε τη μητέρα του για να σωθεί από το μένος της άγνωστης, για αυτόν, Collier.
Ο διευθυντής Ty Dawkins, δήλωσε ότι ενώ στην αρχή η αλλόφρων 36χρονη ζήτησε συγγνώμη από το αθώο θύμα της, στη συνέχεια έσπρωξε το μικρό παιδί και εκείνο σωριάστηκε στο έδαφος του προαυλίου.
Στη συνέχεια, η αστυνομία ανέλαβε δράση. Συνέλαβαν τη μητέρα η οποία αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για ξυλοδαρμό ανηλίκου και διατάραξη κοινής ησυχίας στο σχολείο.
Ο τοπικός σερίφης δήλωσε ότι προσπαθούσε επί ώρες να ηρεμήσει τη μητέρα που έδειχνε να είναι εκτός ελέγχου. Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: "Μερικές φορές είναι καλύτερα να κρατάς την ανάσα σου και να μετράς μέχρι το 10. Μετά, μπορείς να επιβάλεις την πειθαρχία στο παιδί σου". Σοφά λόγια.
 Gawker