14 Μαρ 2013

Κουράκος και Σταυρογιάννης για τα πρόστιμα του ΕΣΡ

Τα νέα εξοντωτικά πρόστιμα που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον Real fm σχολιάζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ανεξάρτητοι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης  και Γιάννης Κουράκος, τονίζοντας ότι ενισχύεται η πεποίθηση ότι η χώρα τελεί υπό γερμανική κατοχή.  ....

 Όπως επισημαίνουν οι δύο βουλευτές οι «υβριστικές» αναφορές του Γιώργου Τράγκα αφορούσαν και στη Γερμανίδα Καγκελάριο κ.Μέρκελ. «Η υποτελής στάση της τρικομματικής Συγκυβέρνησης διαπερνά  ακόμα  και τις «Ανεξάρτητες Αρχές», οι οποίες  σπεύδουν να ευθυγραμμιστούν με το πνεύμα υποχωρητικότητας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
 Στον ίδιο άξονα όμως, υπογραμμίζουν, «κινούνται και οι «Αντιμνημονιακές»  δυνάμεις της χώρας, οι οποίες με τη σιωπή τους ουσιαστικά παρέχουν πολιτική στήριξη σε τέτοιου είδους ενέργειες υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της εναλλακτικής πρότασης».
«Ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, η  ποινικοποίηση του δημοσιογραφικού σχολιασμού, η νομοθέτηση  με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καθώς και η λήψη άνισων και άδικων μέτρων φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού εκφράζουν μια σαφή υποβάθμιση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και εντάσσονται στο σχέδιο εκφοβισμού και υποταγής της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να μην αποτελέσει το ανάχωμα στην εκποίηση του εθνικού πλούτου και στην πλήρη εκχώρηση της  εθνικής κυριαρχίας» καταλήγουν οι δύο βουλευτές.