13 Μαρ 2013

Συνέβη στη Ρόδο: Το ροζ Video…η 70άρα επιχειρηματίας…ο ζιγκολό και ο παντρεμένος εραστής!



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκα στη Ρόδο. Και ταξίδεψα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ..
Δυο διαφορετικά ρεπορτάζ. Δυο διαφορετικές ιστορίες. Αυτή ωστόσο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν αυτή που...
έχει πρωταγωνίστρια μια 70χρονη επιχειρηματία,
ξακουστής οικογένειας, όχι μόνο στο νησί αλλά σε όλη την Ελλάδα. Μια γυναίκα που ασχολείται με πολλά. Ξενοδοχεία, επενδύσεις στο εξωτερικό αγορές ακινήτων.



Μια γυναίκα που αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου καθώς έχει πάρει δανεικά απο την κολλητή της περίπου 400.000 ευρώ…δε τα επιστρέφει και συνάμα δηλώνει ερωτευμένη με τον γιό της! Το παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ στο νησί των Ιπποτών. Αφήστε δε που το θέμα απασχολεί όλους τους μυημένους στη νύχτα.

Απο τοκογλύφους και επιχειρηματίες μέχρι μπράβους και νταβατζήδες. Και οι πληροφορίες που συνέλεξα αναφέρουν πώς αν δεν βρεθεί λύση με εξωδικαστικό συμβιβασμό, τότε τις επόμενες μέρες μέσα στο δικαστήριο θα βγούν πολλά στην επιφάνεια.

Τα έργα και οι ημέρες της 70χρονης δεν είναι τωρινά. Και στο παρελθόν η γυναίκα αυτή ερωτεύτηκε παντρεμένο επιχειρηματία του νησιού-κατα πολύ νεότερό της- και επιχείρησε να τον χωρίσει. Πώς; Προσέλαβε έναν νυχτόβιο Ζιγκολό απο την Αθήνα και του ζήτησε να πολιορκήσει την γυναίκα του παντρεμένου με σκοπό να την ρίξει στο κρεβάτι να την βιντεοσκοπήσει και να της δώσει το υλικό.


Δυστυχώς όμως για εκείνη η γυναίκα δεν ενέδωσε στο «πέσιμο» και έτσι η 70χρονή έχασε και την προκαταβολή στον Ζιγκολό που οι φήμες λένε ότι ξεπέρασε τα 100 χιλιάρικα.

Τι θα γίνει τώρα; Το σίγουρο είναι πώς τα παιδιά της έχουν θορυβηθεί πολύ με την συμπεριφορά της μαμάς και πιέζουν ώστε να δώσει τα χρήματα που χρωστάει. Θα το κάνει; Ίδωμεν!
http://koularisto.blogspot.gr/2013/03/video-70.html