8 Απρ 2013

1000 αιτήσεις για μία θέση εργασίας σε σούπερ μάρκετ!


sklavenitis-shop-withoutΠάνω από 1000 αιτήσεις έχουν γίνει για μερικές θέσεις εργασίας σε νέο σούπερ μάρκετ που αναμένεται να λειτουργήσει ο όμιλος Σκλαβενίτη στην περιοχή του Γέρακα. Το στοιχείο αυτό καταδεικνύει τις .....
απελπιστικές διαστάσεις που έχει λάβει η ανεργία στην Αττική όπου σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους είναι πλέον άνεργος.
Το εν λόγω σούπερ μάρκετ προγραμματίζεται να λειτουργήσει σε  μια περιοχή η οποία ωστόσο δεν απέχει σημαντικά από το Χαλάνδρι βρίσκεται ακόμη ένα κατάστημα Σκλαβενίτης.
Όσον αφορά στο νέο ακίνητο που θα φιλοξενήσει την ταμπέλα Σκλαβενίτη, πηγές λένε ότι πριν από ένα χρόνο περίπου στεγάζονταν εκεί ένας άλλος ανταγωνιστής από το χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου και συγκεκριμένα ο Λιάσκος. Πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ακίνητο θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στους καταναλωτές μέχρι τον Ιούνιο και ήδη οι υπεύθυνοι της εταιρείας συνομιλούν με εν δυνάμει εργαζόμενους.
Στα φετινά πλάνα της εταιρείας είναι να εγκαινιάσει  άλλα 2 με 4 νέα καταστήματα, ενώ συνολικά το δίκτυό της περιλαμβάνει 86 καταστήματα, τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής.
 toxrima