27 Απρ 2013

Ζώης από τη Βέροια: ‘Παράβαση καθήκοντος η κατάργηση του Β΄ΣΣ, κυβίσθηση ο Σαμαράς, κάνει πλάκα ο Καμμένος, μ’ όποιον δάσκαλο καθίσει ο Γιοβανόπουλος’!


Με τοπικά πρώην στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Ν.Δ. εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε συνέντευξη τύπου στην ‘Ελιά’ της Βέροιας ο πρόεδρος του κόμματος ‘Νέα Μέρα’ Χρήστος Ζώης. Ανάμεσα σ’ αυτά, ο....
πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. Γρηγόρης Μπρανιώτης, ο πρώην πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αντώνης Γιάγκογλου, το πρώην στέλεχος (γραμματέας Συντονιστικής) των ΑΝΕΛ Δημήτρης Γκαμάνης, αλλά και οι κ.κ. Μάκης Θεοδωρακόπουλος (συνεργάτης του πρώην βουλευτή Στέφανου Κυριαζόπουλου) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (Επισκοπή Βέροιας).
Ο κ. Ζώης αναφέρθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Μεταρρυθμιστικής Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης και το όραμά του για την ευημερία των Ελλήνων με εθνική αξιοπρέπεια. Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς σε διάστημα λίγων μηνών άλλαξε τρία κόμματα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος, ανήκων στην κεντροδεξιά, παραμένει συνεπής στις αρχές που υποστήριζε από βουλευτής της Ν.Δ. ακόμη, ωστόσο ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς έκανε… κυβίσθηση στα ‘Ζάππεια’ και τον οδικό τους χάρτη, ενώ ο κ. Καμμένος «κάνει πολιτική για το facebook», «γνωρίζει από μέσα το σύστημα αλλά κάνει το κορόιδο» και «σε πολύ σοβαρά ζητήματα και εποχές κάνει πλάκα».
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν κάνει αντίστοιχα πλάκα και ο εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος στην Ημαθία Κώστας Γιοβανόπουλος, ο κ. Ζώης απάντησε: «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις…»!
Για τα σενάρια απομάκρυνσης του Β΄ Σώματος Στρατού από τη Βέροια, ο κ. Ζώης τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων οφείλουν να απαντήσουν για ποιο λόγο το νωρίτερα μη αποδεκτό (επί Φραγκούλη) σχέδιο κατάργησης εγκρίθηκε εκ των υστέρων. «Αν αποδειχθεί ότι ο σχεδιασμός είναι κατά παραγγελία και έχει επίκεντρο όχι εθνικούς λόγους αλλά την περικοπή δαπανών, τότε μιλάμε για παράβαση καθήκοντος. Δεν μπορώ να πω τίποτε χειρότερο σήμερα, τα χειρότερα λέγονται σε καιρό σύρραξης…»
Μαζί με τον κ. Ζώη ήταν και ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Θεοχάρης, υποπτέραρχος εν αποστρατεία.
 http://www.epea.com.gr