21 Απρ 2013

Η Κατερίνα Στικούδη για το πανό στην Κύπρο: «άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό»


Όλα όσα λέγονατι και γίνονται στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Ant1. Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τις αρνητικές κριτικές, το πολυσυζητημένο πανό, αλλά και τον dj Rico.
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στον ....
Πέτρο αλλά και το το πολυσυζητημένο πανό που αναρτήθηκε κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην Κύπρο: «άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό».
«Πορεύομαι με όλο αυτό το πράγμα και δεν με ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα που όταν θέλουν να σε βλάψουν και θέλουν να πουν κάτι κακό, γυρνάει υπέρ σου κάποια στιγμή. Συνεχίζω και δουλεύω, κάνω αυτό που αγαπώ» σχολίασε η δημοσιλής τραγουδίστρια σχετικά με τυο σχόλιο του παρουσιαστή ότι αν δεν ήταν όμορφη, δεν θα έκανε όλα αυτά που κάνει και τον «ρατσισμό» γύρω από αυτό για όλες τις ωραίες.
Όσο για το πανό,, που έκανε και βίντεο κλιπ είπε: «Δεν το είδα ποτέ, δεν το κατάλαβα. Δεν το κατάλαβε κανένας, μέχρι που ένας θαμώνας ανέβασε το βίντεο. Ήταν απλά σε κάποια γωνία μια ομάδα 20 – 30 ανθρώπων με το πανό αυτό»


Ο Πέτρος Κωστόπουλος ζήτησε από την Κατερίνα Στικούδη να διαλέξει τον αγαπημένο της Έλληνα dj. Εκείνη απάντησε ότι ένας από τους αγαπημένος της είναι ο Valentino, τότε ο οικοδεσπότης της εκπομπής την ρώτησε ευθέως για τον dj Rico (με τον οποίο εκείνη είναι ζευγάρι, αν και δεν το έχουν παραδεχτεί ποτέ). Τότε, η Κατερίνα απάντησε γελώντας: «καλός είναι κι αυτός! Σε πολλά πράγματα…».
Τι φόρεσε;

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε φοβερό μίνι φόρεμα Mary Katrantzou και αθλητικά μποτάκια Collete.