18 Απρ 2013

Α, ρε μπαγάσα πόσο λαϊκιστής είσαι...




a-re-mpagasa-poso-laikistis-eisai«Δεν έχω λόγο- και το ξέρετε- να πω καλό λόγο για την Κυβέρνηση…». Αυτό είπε ένας εκ των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων ο οποίος ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ!
Τον καταλαβαίνω τον συνάδελφο. Δεν ήταν....
άλλωστε ποτέ της μόδας να μιλάς θετικά για την Κυβέρνηση της χώρας σου. Correct θεωρείται μόνο η αρνητική κριτική και τα μπινελίκια.
Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική. Η Ελλάδα είναι πάνω από όλα, δεν είναι; Η Κυβέρνηση της χώρας είναι επιλογή του ελληνικού λαό τον οποίο και πρέπει να σεβόμαστε. Νομίζω;
Όχι. Δεν γίνεται έτσι όμως. Όποιος επιλέγει να «χτυπάει» ακόμα και ότι σωστό γίνεται είναι ο μάγκας. Είναι ο καλός. Οδηγεί όμως κάπου αυτή η τακτική; Ναι. Οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του ίδιου του ελληνικού λαού.

Γιατί ο δημοσιογράφος που ομολόγησε δημοσίως ότι δεν γουστάρει να πει έστω και έναν καλό λόγο για την Κυβέρνηση είναι ο αρεστός.

Αυτός λοιπόν είναι ο σύγχρονος λαϊκιστής που κάνει την μεγαλύτερη ζημιά έστω και αν θέλει να παραστήσει τον δημοσιογράφο επιπέδου, τον κουλτουριάρη και ότι άλλο του λέει το μυαλό του.

Με εκτίμηση
    http://newpost.gr