19 Απρ 2013

«Στην εποχή του "νόμου και της τάξης", όλη η Ελλάδα μοιάζει Μανωλάδα»

«Η Μανωλάδα είναι μόνο το παγόβουνο» επισήμανε ο Γιάννης Μανώλης αναφερόμενος στο αιματηρό περιστατικό της Τετάρτης και πρόσθεσε ότι: «Σε κάθε γωνιά της χώρας Έλληνες και αλλοδαποί αντιμετωπίζονται με παρόμοιο τρόπο»...
.

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό επισήμανε ότι «Η ανεργία, η εξαθλίωση, η ανασφάλιστη εργασία, οι ανύπαρκτοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, η απουσία Κράτους Δικαίου, η ανυπαρξία της Πολιτείας διαμορφώνουν συνθήκες Εργασιακού Μεσαίωνα».

«Η αντίδραση του υπουργού του «νόμου και της τάξης» κ. Δένδια και του υπουργού «ανεργίας» κ. Βρούτση δεν λύνουν κανένα από τα παραπάνω προβλήματα, αλλά δίνουν το μήνυμα ότι για να αναδειχτεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν Έλληνες και αλλοδαποί που βρίσκονται σε ανάλογη θέση σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα πρέπει να φτάσουν στο σημείο να εύχονται να πυροβοληθούν».

«Οι εργοδότες αποθρασύνονται και συμπεριφέρονται έτσι όταν ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους παράνομους μετανάστες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης και συμπλήρωσε ότι: «Η Χώρα πρέπει να λύσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και να εξασφαλίσει στους νόμιμους μετανάστες και Έλληνες εργαζόμενους ένα μίνιμουμ εργασιακών δικαιωμάτων, που σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχει. Διαφορετικά, όλη η Ελλάδα θα μοιάζει με Μανωλάδα».