29 Απρ 2013

Αποκάλυψη> Η Σταρ Ελλάς από την Πάτρα, ο Αντώνης και ο νυχτερινός περίπατος με τον "Αργεντίνο" από το εστιατόριο "Διόνυσος".






Παρέα με μια σπουδαία φυσιογνωμία της Τέχνης και του Πνεύματος, σε έναν νυχτερινό περίπατο χαλάρωσης μετά από μια ακόμη περιφανή νίκη. O Αντώνης Σαμαράς έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Σταμάτη με το ....
«φυζίκ» συνταξιούχου Αργεντίνου ζιγκολό ή παλιού γκαρσονιού στο «Διόνυσο», όπως θα έλεγε και ο Τζον Λε Καρέ Φαήλος, αμέσως μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, σε μια σύντομη βόλτα ως το Πολεμικό Μουσείο.
Πέρα από τη πλάκα, στον Σαμαρά αξίζει μια επιβράβευση μια και από την στιγμή που επέστρεψε από την εξορία αποδεικνύεται- ακόμη και για τους ορκισμένους εχθρούς του- πολιτική έκπληξη.
Σ΄αυτό συμβάλει και η ανυπαρξία των πολιτικών του αντιπάλων και κυρίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός από τις άναρθρες κραυγές ντοπαρισμένου πλήθους που ετοιμάζεται να καταλάβει τα ανάκτορα και την υπόθαλψη διεφθαρμένων συνδικαλιστών και νταβατζήδων δεν υπάρχει καμία ευδιάκριτη εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση και αναγέννησης της χώρας.
Ο Τσίπρας, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, προσπαθεί να ισοροπήσει ανάμεσα στην κατάργηση, την αναστολή και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, στον λίγο χρόνο που του περισσεύει από τα ραντεβού με την διαπλοκή και την υπεράσπιση των νταβατζήδων.
Ο απερίγραπτος Γιάννης Μηλιός που είναι και καθηγηταράς δεν έχει ακούσει τίποτε όλα αυτά τα χρόνια για τα σκάνδαλα των απόρρητων συμβάσεων ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, ούτε φυσικά για τις δικαστικές περιπέτειες του Κόκκαλη. Το ίδιο και η μουσίτσα ο Λαφαζάνης. Αυτοί λοιπόν παρέα με τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ περιμένουν πως και πως να καταλάβουν τα γιοφύρια της εξουσίας.
Πιο πίσω έρχονται οι πασόκοι του Ροβέρτου Σπυρόπουλου με τα 54 εκατ. ευρώ για κομματικά εισιτήρια και οι ναζιστές του Μιχαλολιάκου. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του φίλου μου του Καμμένου, ο οποίος αντί να εκπονήσει ένα σοβαρό και πειστικό πρόγραμμα για τη χώρα ανοίγει καυγάδες με τον Γεωργιάδη με αποτέλεσμα να γίνεται κακό πρότυπο για τον Παύλο Χαικάλη ο οποίος έχει τον αμάζευτο. Για το ΚΚΕ τα λόγια είναι περιττά με τον γραφειοκράτη αγροφύλακα Κουτσούμπα να συνεχίζει το αυτοκτονικό έργο της Παπαρήγα.
Συμπέρασμα>Λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου η πειστική πρόταση εξόδου από το αδιέξοδο η οποία θα συνδυάζεται με την παρουσία σοβαρών ανθρώπων στην ηγεσία ενός νέου φορέα.

Y.Γ>Η φωτογραφία είναι από το κινητό του πολιτικού συντάκτη Νίκου Παναγιωτόπουλου, συνεργάτη του Newpost, ο οποίος ακολούθησε με την βέσπα του το δίδυμο Σαμαρά-Σταμάτη στον νυχτερινό φιλοσοφικό περίπατο μακριά από τους κοριούς των γραφείων. Ο Νίκος υποσχέθηκε στον "Αργεντίνο" Σταμάτη ότι θα του γνωρίσει μια Πατρινιά που είχε βγει Σταρ Ελλάς (όχι τη γνωστή του 2008), με αποτέλεσμα ο άτεγκτος φίλος και σύμβουλος του πρωθυπουργού να ενδώσει. Να δούμε τώρα πως θα καταφέρει ο Παναγιωτόπουλος να κάνει πράξη την υπόσχεσή του. Δεν κάνουμε πλάκα, ξέρουμε και το όνομα...
 http://www.kourdistoportocali.com/articles/20623.htm