26 Απρ 2013

Αυριο πρωι-πρωι εχει γλεντια.......

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ … ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ … «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΑΣ» !!!

by Iri Wolf (Σημειώσεις) on Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 στις 11:47 π.μ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ .....
ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ !!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ … ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ … 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.



ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ !!!

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές …

Πριν, από περίπου 1,5 χρόνο, ενωθήκαμε όλοι για να Απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία. Το Συμβόλαιο Τιμής μας είχε και έχει ένα όνομα και είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος μας, η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων !!! Αγνοί Πατριώτες από όλους τους πολιτικούς χώρους ενωμένοι, διακηρύξαμε τον Ιερό Αγώνα μας και κάναμε κεντρικό σύνθημα μας το: «Ότι λέμε ισχύει για πάντα»!!! Οραματιστήκαμε, μια νέα υγιή πολιτική, μακριά από κάθε είδους πολιτικές ή άλλες μολύνσεις, «σκοτεινές» συναλλαγές, μεθοδεύσεις, συμφέροντα και αδιαφάνεια …

Πλην όμως και παραμονές του Ιδρυτικού μας Συνεδρίου, διαπιστώσαμε με λύπη μας, ότι κάτι δεν πάει καλά με όσα έχουμε ευαγγελιστεί !!! Αρκεί να δει κανείς,το απόσπασμα από τα πρακτικά της ΚΟΕΣ, που αφορούν το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, για να αντιληφθεί άμεσα, ότι πράγματι κάτι δεν πάει καλά και κάτι δεν ταιριάζει με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη … !!! Υπάρχουν, δυστυχώς, ανάμεσα μας κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) με παλαιοκομματικά μυαλά και αγκυλώσεις, που δεν πιστεύουν αυτά που εμείς οι περισσότεροι ακολουθούμε και ενώ εμείς εφαρμόζουμε πιστά την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, κάποιοι άλλοι επιθυμούν να μετατρέψουν το κίνημα που εμείς «κτίσαμε» με κόπο, σε ένα δικό τους ιδεολογικό μαντρί ή κοινώς «μαγαζί», παρόμοιο με τα έως τώρα κόμματα !!!

Στον σύνδεσμο που σας παραθέτω παρακάτω, θα βρείτε τα επίμαχα πρακτικά με τα επισυναπτόμενα αναλυτικά σχόλια (όχι σε όλα, αλλά μόνον σε μερικά σοβαρά θέματα), που εξηγούν με ακρίβεια και τα οποία τεκμηριώνουν χωρίς αμφισβήτηση, τους ανωτέρω ισχυρισμούς:

http://qaetos.e-designer.gr/IRI/KOES.pdf


Επίσης, ένα άλλο πράγμα που παραλείφτηκε από το απόσπασμα πρακτικών, είναι το τι γράφεται στο κλείσιμο των πρακτικών, όπου ξεκαθαρίζετε, ότι όλες αυτές οι «αποφάσεις» που αναφέρονται στα πρακτικά, μπορούν να αλλάξουν με πρόταση στο συνέδριο … !!! Και αναρωτιέται κανείς, … γιατί βγήκε μόνον απόσπασμα και όχι όλα τα πρακτικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος ???


Λοιπόν, αγαπημένοι συναγωνιστές μου, δεν μας μένει καμία άλλη λύση … Το κίνημα αυτό το «κτίσαμε» μαζί και το πονάμε μαζί. Κανείς μας ΔΕΝ θέλει να χαθεί … Και η «Βίβλος» του κινήματος είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη και ΤΙΠΟΤΕ άλλο !!! Έτσι:

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟ 7.30πμ ΕΩΣ 8.00πμ (ΡΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ), ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΣΕΦ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ:

1.     ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ.

2.     ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ (ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ), ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.


3.     ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ, ΤΗΝ  ΣΥΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ» ΚΑΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ.


4.     ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ … !!!

5.     ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ …
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ …
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ …
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      … ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ !!! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ !!! ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΤΕΛΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ... ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!


ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ … ΠΡΩΙΝΟ ΡΑΝΤΕΥΒΟΥ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8.00 π.μ. … ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ, … ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ …



Με Εκτίμηση
IRI WOLF  ή κατά κόσμον …
ΜΑΣΣΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Τηλ. 694.60.22.503






ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!

Πρόεδρε, θυμάσαι ετούτη την ανάρτηση που σε είχε συγκινήσει ??? Θυμάσαι και σε ποια χρονική στιγμή αναφερόταν ???



{ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ...

"Πριν αποφασίσεις ΣΚΕΨΟΥ ...
... τι πράττεις ... !!!"

Με Αγάπη ... Τα Ελληνόπουλα ... Το Μόνον Μέλλον της Ελλάδος !!! }



ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ??? ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!




ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ !!!

ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ … ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΟΕΣ (ΠΟΥ ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΕΑ "ΣΚΙΕΡΑ" ΣΗΜΕΙΑ  …

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ "ΒΑΡΥΔΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ !!!


ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΥΝΤΟΜΑ, … ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ … 


ΕΓΩ … Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ, …  Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΩΝ 2 ΜΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ !!!


ΠΡΟΕΔΡΕ … ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ...

Η ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!


ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ … "ΟΤΙ ΛΕΜΕ ... ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" !!!

ΘΕΛΗ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ … !!!