25 Απρ 2013

Μαλλί με... μαλλί

Η πρωινή εκπομπή της Πέμπτης του Γιώργου Παπαδάκη κυλούσε ομαλά και ήσυχα παρότι στο ένα παράθυρο είχε καλεσμένο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Μα πριν αλέκτωρ φωνήσαι… ο Άδωνις άρχισε να μιλάει για…
τρίχες, με αποτέλεσμα σε μηδέν χρόνο να πιαστεί σχεδόν μαλλί με μαλλί με τη Ραχήλ Μακρή.

«Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος με φοβάται. Αρνείται να βγει μαζί μου στα τηλεοπτικά παράθυρα παρότι τον έχω προκαλέσει επανειλημμένως .Είπε θα μου κάνει μήνυση αλλά δεν έκανε τίποτα ο ψεύτης(ο Παναγιώτης Καμμένος τον είχε απειλήσει με μήνυση γιατί ο Άδωνις του είπε ότι βάφει τα μαλλιά του),και κρύβεται» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανεβάζοντας το αίμα στο κεφάλι της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Να το πάρει πίσω ,κύριε Παπαδάκη.

Ο Καμμένος είναι ψεύτης ή ο κύριος Γεωργιάδης, ο οποίος έβριζε το Σαμαρά και τον αποκαλούσε προδότη; Εσύ δεν είσαι που έκλαιγες έξω από το γραφείο για να σε κάνουν υπουργό; Εσύ δεν ούρλιαζες για τα Μνημόνια και μετά τα ψήφισες; Ο Καμμένος είναι ψεύτης ή εσύ; » του απάντησε σε έντονο ύφος η Ραχήλ Μακρήλ και ο Γιώργος Παπαδάκης έδειχνε πια ανήμπορος να διευθύνει τη συζήτηση.

«Είσαι αστοιχείωτη και ανενημέρωτη! Αμφιβάλλω αν έχεις διαβάσει έστω και μια γραμμή από το Μνημόνια» ανταπάντησε ο Άδωνις και η κατάσταση είχε ξεφύγει οριστικά από κάθε όριο πολιτισμένου διαλόγου.
Και όλα αυτά με αφορμή τις τρίχες. Ξεμαλλιάσματα, λοιπόν!
ζουγκλα