1 Απρ 2013

Αντάρτικο από μέλη του ΠΑΣΟΚ


Ζητούν το κόμμα τους να φύγει από τη κυβέρνηση-Τα βρήκε σκούρα στη Βέροια ο Ανδρουλάκης με την τοποθέτηση της Θ. Σιδηροπούλου
 


Έντονες επιφυλάξεις σε ότι αφορά τη ....
συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση εξέφρασαν στελέχη του κόμματος που πήραν μέρος στις συνελεύσεις που έγιναν σε πολλές περιοχές της χώρας.
Σε Βέροια, Ηράκλειο, Σέρρες και Θεσσαλονίκη τα στελέχη διαφώνησαν ανοικτά ενώπιον κεντρικών στελεχών.
Η κορυφαία αντίδραση σημειώθηκε στη Βέροια, παρουσία όπως του γραμματέα Νίκο Ανδρουλακη.
Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και με πολλά χρόνια δράσης η Θ. Σιδηροπούλου κάλεσε τον νέο γραμματέα της ΚΠΕ κ. Ανδρουλάκη να επιτρέψει ώστε να συζητηθεί στο κορυφαίο συλλογικό όργανο και το θέμα της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και το περιεχόμενο της εθνικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο. Η Θ. Σιδηροπούλου ωστόσο αναφερόμενη στην ανανέωση της πολιτικής κράτησε αποστάσεις από το περιερχόμενο που της προδίδει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «τα στελέχη της έχουν δεσμούς με το κράτος και τους Δήμους, υπηρετούν δε την ίδια πολιτική που στις εκλογές οι πολίτες εξέφρασαν αποστάσεις με καταψήφιση δύο φορές» .
Την ίδια γραμμή, για την απομάκρυνση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση εξέφρασαν στελέχη και παρουσία του Κώστα Σκανδαλιδη στη Κρήτη , αλλά και του Πάρη Κουκουλόπουλου φτάνοντας να μιλήσουν και για συνιστώσα ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση Σαμαρα.
 parapolitika.gr