25 Απρ 2013

Μια ακομη συνταγη μαγειρικης με σαρδελλες Μυτιληνης απο τον σεφ ΠΑΝΟ.

Παιρνουμε αντι για χυτρα ταχυτητας fissler,την ειδικοτερη synederella.Το σημερινο πιατο (θα ακολουθησουν και αλλα)ειναι σαρδελλες ψητες ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.Τοποθετουμαι στον πατο ολα τα υπολοιπα υλικα που δεν μας...
ενδιαφερουν (οι επιλογες του κοινου μας δεν μας απασχολουν) και εισαγουμε τα δηθεν παλαιολιθικα υλικα που εχουμε συνηθισει απο το παρελθον και τα συνιστουν 17+1 κατασκευαστες πλυντηριων ,συγγνωμη βουλευτων βοηθων μαγειρων,ηθελα να πω!!
Βαζουμε δυνατη φωτια στο σκηνικο και ψηνουμε"ΓΑΛΗΝΙΑ" την σαρδελλα μας,που ως μεγεθος ειναι αρκετη για να χορταινουν μονιμως συγκεκριμενοι συνδαιτημονες,απο τους οποιους Εξαρταται και η μονιμη τροφοσια σε μαιντανο για τη συνεχιση στο διηνεκες των γευματων!
"Δεν ακουσα .Τι με ρωτατε???/
Οι υπολοιποι δεν θα φατε....μονο γλαροσουπα εμεινε!!!!
ο μηχανοβιος