25 Απρ 2013

Γιάννης Μανώλης: «Ανίκανοι, ψεύτες και Μαυρογιαλούροι»

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Γιάννης Μανώλης με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση και την μείωση της ανεργίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Τσιμπιόταν για να πιστέψουν στα ....
μάτια και τα αυτιά τους οι Έλληνες πολίτες όταν άκουγαν και έβλεπαν τον Πρωθυπουργό σε εθνικό δίκτυο να δηλώνει ότι η ανεργία, με βάση τα στοιχεία του υπουργού Εργασίας, φρενάρει και μειώνεται.
Δηλαδή τί υπονοεί ο κ. Σαμαράς, ότι ο ΟΑΕΔ και η Eurostat αντιπολιτεύονται και υπονομεύουν το έργο της κυβέρνησης; Αμφισβητεί τα στοιχεία που ελέγχονται και εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Μήπως πιστεύει ότι η ανεργία θα μειωθεί επειδή θα καταργηθούν από την Βουλή με νόμο οι δικαστικές αποφάσεις που προστατεύουν, από αυθαίρετες απολύσεις, κυρίως τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα; Ή μήπως η επίσκεψη του μαζί με τον Βενιζέλο στο Ζευγολατιό, που θυμίζει τον Παττακό με το μυστρί και τον Μαυρογιαλούρο , θα εξαφανίσει την ανεργία;
Έως σήμερα, γνωρίζαμε ότι η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση ήταν αποτελέσματα της ανικανότητας των τελευταίων κυβερνήσεων. Σήμερα, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι ενσυνείδητα ψεύτες, υποκριτές και «Μαυρογιαλούροι» και κατά συνέπεια επικίνδυνοι για τον τόπο».