10 Απρ 2013

Κάποιοι σκέφτονται… αλλαγή Σαμαρά

maximoukibernisiΤις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο ακούγεται σε πολιτικά, αλλά και σε δημοσιογραφικά γραφεία η εκτίμηση «η κυβέρνηση Σαμαρά μοιάζει με την κυβέρνηση Παπανδρέου λίγο πριν αναλάβει ο Παπαδήμος».
Στα μάτια πολλών η κυβέρνηση έχει ....
«κάτσει» με αποτέλεσμα να μην προχωράει τίποτα.
Σε αυτή την εικόνα κάποιοι προσθέτουν τη συνέντευξη του Κώστα Σκανδαλίδη στην real news στην οποία το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει «δεν είναι απαραίτητο να πάμε σε εκλογές. Μπορεί να προκύψει νέα κυβέρνηση από την υπάρχουσα Βουλή, αν ο Πρωθυπουργός δεν ανταποκριθεί.Εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας».
Δεν είναι λίγα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναφέρουν ότι «η Βουλή αυτή θα εξαντλήσει την τετραετία για την κυβέρνηση δεν βάζουμε στοίχημα». Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και πολλοί «παπανδρεικοί» που βλέπουν μπροστά τους μια χρυσή ευκαιρία να εκδικηθούν τον Σαμαρά για την ανατροπή Παπανδρέου και την αντικατάσταση του από τον Λουκά Παπαδήμο.
Πάντως, πολλοί στοιχηματίζουν στον ανασχηματισμό και μάλιστα σύντομα για να κερδίσει ο πρωθυπουργός χρόνο αν και για τον ανασχηματισμό υπάρχει γκρίνια μια και πολλοί παρατηρούν “αν είναι να κάνει ανασχηματισμό ο Σαμαράς και να κρατήσει τον Στουρνάρα τότε καλύτερα να μην τον κάνει»
 http://thepaper.gr