5 Απρ 2013

Παραλίγο να «λιντσάρουν» την Μπιγιονσέ στην Αβάνα-Χρειάστηκε επέμβαση αστυνομίας [εικόνες]

Incognito διακοπές στην Αβάνα βρέθηκε να κάνει το ζεύγος Μπιγονσέ και Τζέι Ζι. Μόνο που, όταν έγινε γνωστό ότι τρώνε σε γνωστό εστιατόριο, μαζεύτηκε έξω πλήθος που....
ήθελε να τους δει και να τους εκφράσει τον θαυμασμό τους.
«Ήταν πανέμορφη. Χωρίς ίχνος makeup, πολύ φυσική. Δοκίμασαν παραδοσιακή κουβανέζικη κουζίνα που τους άρεσε πολύ. Και μετά άρχισαν να μαζεύονται εκατοντάδες άτομα απέξω. Ήταν απίστευτο». Αυτό δήλωσε η σερβιτόρα του La Guarida, του εστιατορίου της Αβάνας που έγινε γνωστό από την ταινία «Φράουλα και Σοκολάτα», στο οποίο βρέθηκαν να γευματίζουν ο Τζει Ζι με την Μπιγονσέ το βράδυ της Τετάρτης.

Το πλήθος είχε αγαθές προθέσεις (σ.σ. συγκεκριμένα ήθελε να βγει η Μπιγονσέ στο μπαλκόνι και να τους χαιρετίσει), αλλά ήταν τόσο μεγάλο που ανάγκασε την αστυνομία να επέμβει προκειμένου το ζευγάρι να συνεχίσει την βόλτα του.Με την Μπιγονσέ να βγάζει συνεχώς φωτογραφίες και τον Τζέι Ζι να καπνίζει το ένα κουβανέζικο πούρο μετά το άλλο.

Το ζευγάρι δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αλλά οι Κουβανικές αρχές ανέφεραν πως ο λόγος της επίσκεψής του ήταν για να κάνουν τουρισμό. Κάτι που, τυπικά, απαγορεύεται από την αμερικάνικη νομοθεσία η οποία δίνει βίζες μόνο για λόγους ακαδημαϊκούς, θρησκευτικούς, πολιτιστικούς, δημοσιογραφικούς ή υγείας.