16 Απρ 2013

Προσλήψεις ...πολιτευτών!



Δεν αγγίζει κανένας, τις συνεχείς "προσλήψεις" πολιτευτών ενω συζητούν για απολύσεις 15000 δημοσίων υπαλλήλων.

Πρώτο θέμα συζήτησης, σε όλα τα δελτία ειδήσεων, στις εφημερίδες και στο Internet, είναι οι απολύσεις (η όπως αλλιώς ονομάζονται) των δημοσίων υπαλλήλων.

Φυσικά είναι το θέμα που θέτει η Τροΐκα, σε εφαρμογή του ...μνημονίου!

Ουδείς όμως ασχολείται με τις ..."ιερές αγελάδες" του συστήματος. Δηλαδή με τις προσλήψεις των πολιτευτών στο δημόσιο με διάφορες ιδιότητες και ειδικότητες.

Εχει γεμίσει το Δημόσιο, με προέδρους Οργανισμών, μελών Διοικητικών Συμβουλίων, "ειδικών" πάσης φύσεως, Συμβούλων κ.λ.π με μοναδικό (ουσιαστικό) κριτήριο, το ότι ήταν ...κάποτε βουλευτές, η είχαν ...συμπληρώσει κομματικά ψηφοδέλτια σε Εθνικές εκλογές!

Αυτές οι προσλήψεις, δεν αποτελούν εξαιρέσεις από την "απαγόρευση";

Είναι ...περίεργο, που κανένας εκπρόσωπος κόμματος, (ούτε του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ), κανένας δημοσιογράφος, κανένας αναλυτής, κανένας καθηγητής στα τηλεοπτικά παράθυρα ΔΕΝ ασχολείται με αυτές τις...προσλήψεις, ενω την ίδια στιγμή οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για τις απολύσεις των 15000 δημοσίων υπαλλήλων.

Πολλοί απο αυτούς, τους...προσληφθέντες πολιτευτές και "ειδικών" κομματικών προσόντων, είναι ήδη συνταξιούχοι και αντί να πάνε σε καμιά παραλία με τα εγγονάκια τους, συνεχίζουν να "χρεώνουν" το δημόσιο με υπέρογκους μισθούς, ενω καταλαμβάνουν και θέσεις ανέργων.

O zorroastris