16 Απρ 2013

Γιατί "κυνηγούν" τον Άδωνι οι υπάλληλοι της Βουλής

Πόλεμος μεταξύ Αδ.Γεωργιάδη και υπαλλήλων Βουλής έχει ξεσπάσει από χθες. Αφορμή στάθηκε τηλεοπτική εμφάνιση του γαλάζιου βουλευτή όπου χαρακτήρισε τους υπαλλήλους της Βουλής "αχάριστους" επειδή αν και ...
διορίστηκαν από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του συλλόγου τους ένα μεγάλο μέρος πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. "Να σας πω την αλήθεια. Εγώ θα τους απέλυα όλους. Γιατί μόλις έχασαν τα προνόμια πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα τους απέλυα γιατί είναι αχάριστοι και αγνώμονες" είπε ο Άδωνις προκαλώντας όπως ήταν φυσικό έκρηξη οργής στις τάξεις των υπαλλήλων της Βουλής.
"Να μιλήσει και κανένας άλλος πάει στο καλό; Αλλά ο Άδωνις, που άφησε τον Καρατζαφέρη για να πάει στη Νέα Δημοκρατία;" λένε από χθες οι υπάλληλοι της Βουλής ενώ κάποιοι τον έψαξαν για να τα πουν από κοντά μαζί του. Το θέμα για τον Άδωνη ωστόσο είναι ότι και πολλοί συνάδελφοί του βουλευτές λένε ότι αυτό που συνέβη στις εκλογές των υπαλλήλων της βουλής θα συμβεί και στις επόμενες εκλογές, οπότε καλό θα ήταν ο Άδωνις να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

I.Δ
http://www.parapolitika.gr