30 Απρ 2013

Χρήστος Ζώης από ΕΣΕΕ: «Η κυβέρνηση αγνοεί τον εμπορικό κόσμο και παραπέμπει για λύσεις στην Τρόικα»

Στο πλαίσιο των επαφών του με παραγωγικούς φορείς και επιστημονικούς συλλόγους , ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης , συνοδευόμενος από τον....
βουλευτή Β΄ Πειραιά κ. Γιάννη Κουράκο, τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Κόμματος κ. Γιάννη Μανώλη και τον Γραμματέα Οργανώσεων και Κινημάτων του Κόμματος κ. Νίκο Δρίτσα , συναντήθηκε, σήμερα, με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλη Κορκίδη.
Στη συνάντηση αναδείχτηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο εμπορικός κόσμος της χώρας και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων για τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων.
«Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι η ΕΣΕΕ έχει και προτάσεις και λύσεις για όλα τα ζητήματα. Προτάσεις τις οποίες έχει κατ΄ επανάληψη προτείνει στην κυβέρνηση . Αυτό που προκαλεί, όμως, ερωτηματικά είναι ότι η κυβέρνηση αγνοεί αυτές τι προτάσεις,  επιλέγοντας το ρόλο του πιστού εκτελεστή των εντολών της Τρόικας. Εντολές που στραγγαλίζουν την οικονομία, προκαλούν ασφυξία στην αγορά, οδηγούν στην αύξηση των «λουκέτων» και της ύφεσης καθώς και στην έκρηξη της ανεργίας.
Συμπερασματικά, Προτάσεις και Λύσεις υπάρχουν. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει πολιτική βούληση».