30 Απρ 2013

Η Ιταλία δείχνει το δρόμο: Ο νέος Πρωθυπουργός σταματάει την χρηματοδότηση των κομμάτων

Το πρώτο νομοσχέδιο που περνάει ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας είναι η κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα τα οποία πλέον θα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες τους μόνο με τις συνδρομές των μελών τους......

Αντίθετα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα οι ανεκδιήγητοι αρχηγοί όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν να ψηφίσουν νόμο προκειμένου ν’ απαλλάξουν από τις ποινικές ευθύνες τους Τραπεζίτες που χορήγησαν θαλασσοδάνεια 400 εκ. ευρώ στα κόμματα και βεβαίως τα κορυφαία στελέχη τους που υπέγραψαν και συμμετείχαν στην λεηλασία του τεράστιου αυτού ποσού.
Ο αχόρταγος κρατικοδίαιτος συρφετός των κομμάτων προκαλεί την κοινωνία και εξοργίζει τα εκατομμύρια των ανέργων που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης.
Οι πολιτικοί Αρχηγοί συνεχίζουν να επιχορηγούν τις κομματικές τους στρατιές από τον κρατικό κορβανά και με νέα θαλλασοδάνεια απ’ τις τράπεζες. Παράλληλα διατηρούν και τα μαύρα ταμεία στα οποία κατευθύνονται οι χορηγίες από επιχειρηματίες, προμηθευτές και άλλους μεγαλόσχημους που συναλλάσσονται με το «σύστημα».
Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει άλλο και ήρθε η ώρα ν’ αντιδράσουν οι πολίτες για να σταματήσει το αίσχος.
Ο Lykavitos.gr αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων και καλεί τους φίλους του να συμμετέχουν στην καμπάνια στέλνοντας την άποψή τους στο info@lykavitos.gr προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ρεύμα ανατροπής τους φαύλου συστήματος.