23 Απρ 2013

H Ελβίνα Βενιζέλου σύμβουλος του πατέρα της

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τις σπουδές της στις ΗΠΑ και σκέφτεται να ενταχθεί στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ
Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το καλοκαίρι η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Ελβίνα και...
όπως διαβάζουμε στο SECRET, το ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη άτυπης συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας το ενδιαφέρον της για την πολιτική, αλλά και επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι το... μήλο πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά.
Βέβαια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η νεαρά πολιτική γόνος θα βρεθεί κοντά στον πατέρα της, προσφέροντάς του πολύτιμες συμβουλές. Πριν τις τελευταίες εκλογές εντάχθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του πατέρα της και παρενέβαινε όπου χρειαζόταν.
Η Ελβίνα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου βρισκόταν αρκετά συχνά στην Ιπποκράτους και συνεργαζόταν άψογα με το επιτελείο του κ. Βενιζέλου, αφήνοντας το στίγμα της. Στο μεταξύ εντός του Μαΐου η όμορφη Ελβίνα παίρνει το μεταπτυχιακό πτυχίο της από το Georgetown University στις ΗΠΑ, στην ορκωμοσία της οποίας θα παραστεί και ο κ. Βενιζέλος.
Νωρίτερα η ίδια είχε αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών, κάνοντας στη συνέχεια την πρακτική της στο γραφείο του Προέδρου του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, στο Λουξεμβούργο, Βασίλη Σκουρή, ο οποίος σημειωτέον είναι φίλος από τα παλιά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Η ίδια, πάντως, μπορεί να φαίνεται ότι της αρέσει η πολιτική, ωστόσο το ενδιαφέρον της εστιάζεται στη νομική επιστήμη.
 parapolitika.gr