23 Απρ 2013

HACKERS ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! «Ή κηρύσσεις τον πόλεμο στη Β. Κορέα ή πυροδοτούμε»!



«Ή κηρύσσεις τον πόλεμο στη Βόρεια Κορέα εντός 24 ωρών ή οκτώ βόμβες που είναι τοποθετημένες στο Λευκό Οίκο θα εκραγούν».
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε προς τον Barack Obama μια άγνωστη μέχρι...
στιγμής οργάνωση hacker στο Λευκό Οίκο μέσω του αριθμού κλήσεων της αμερικανικής αστυνομίας 911, απαιτώντας από τον Αμερικανό πρόεδρο να κηρύξει τον πόλεμο στη Βόρεια Κορέα.
Το ασυνήθιστο αυτό γεγονός συνδέεται άμεσα με το ψευδές  tweet που ανάρτησε στο Associated Press οργάνωση hacker σύμφωνα με το οποίο δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο Λευκό Οίκο και ο Αμερικανός πρόεδρος έχει τραυματιστεί.
Δεν έχει γίνει πάντως γνωστό εάν πρόκειται για την ίδια οργάνωση hacker που δημιούργησε το ψεύτικο tweet ή για άλλη ομάδα-οργάνωση που έχει απειλήσει πως θα αποκαλύψει οικονομικές ατασθαλίες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Michelle Obama, όπως ισχυρίζονται αμερικανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το αμερικανικό ΤΜΖ πάντως πρόκειται για την ίδια οργάνωση που έχει δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα σε σταρ του Χόλυγουντ και του τραγουδιού  όπως η Rihanna, ο Ryan Seacrest, ο Justin Timberlake, η Paris Hilton, ο Chris Brown και ο Tom Cruise
Με την διατύπωση της απειλής η μυστική υπηρεσία του Αμερικανού προέδρου βρίσκεται σε συναγερμό ελέγχοντας εξονυχιστικά  όλο το κτίριο του Λευκού Οίκου.
«Παρά το γεγονός ότι όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι πρόκειται περί ψευδούς απειλής οι υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να ελέγξουν όλες τις εγκαταστάσεις» δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr