9 Απρ 2013

Mετά τον Τρωϊκό, ξέσπασε και Λαμιακός πόλεμος.


Mετά τον Τρωϊκό, ξέσπασε και Λαμιακός πόλεμος. Ο ..Τρωικός πόλεμος αφορά το απότατο παρελθόν, οι ιστορίες του μπλέκουν τον μύθο με την Ιστορία και η ανάλυσή του δεν είναι του παρόντος.
Ο πόλεμος όμως που έχει ξεσπάσει ως απότοκος της (εν μία νυκτί) καρατόμησης της.....
εκλεγμένης ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας , είναι σημερινός και οι προεκτάσεις του ίσως ξεπεράσουν τους αρχικούς υπολογισμούς των εμπνευστών της κίνησης.
Πρώτο δείγμα ο αναβρασμός  στην Τοπική Επιτροπή Λαμίας της ΝΔ όπου η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση το μόνο που δεν συζήτησε ήταν πως θα γίνει η εκδήλωση του Σαββάτου για την ανεργία παρουσία του βουλευτή Μάκη Βορίδη( την οποία ζητούσαν και προγραμμάτιζαν από τον Φεβρουάριο).
Η ομόφωνη απόφαση για καταδίκη της αντιδημοκρατικής ενέργειας  καρατόμησης της προέδρου και μελών της εκλεγμένης ΝΟΔΕ, άλλαξε πολύ γρήγορα με απόφαση του προέδρου της, κου Σταϊκούρα Βασίλη. Το τί ακολούθησε δεν το σχολιάζουμε. Παραθέτουμε μόνο την καταγγελία παραίτηση του μέλος της Βάιου Αλεξιά.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
  Η  ΔΗΜ.ΤΕ Λαμίας  κατά  την συνεδρίαση της 8ης  Απριλίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή καταγγελτικής επιστολής  προς την κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. με την οποία  θα ζητούσε επαρκείς εξηγήσεις για την αντιδημοκρατική και πέρα από κάθε πολιτική ηθική ενέργεια  της αντικατάστασης – καρατόμησης της εκλεγμένης Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των μελών της ΝΟ.Δ.Ε Φθιώτιδας.
            Την υλοποίηση της παραπάνω ομόφωνης απόφασης προσπάθησε να μπλοκάρει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΕ Λαμίας κος Σταικούρας Βασίλειος αναιρώντας την ψήφο του και λειτουργώντας εντελώς αυθαίρετα περιφρονώντας ομόφωνη απόφαση. Θεωρώντας ότι η ενέργεια αυτή του κου Βασίλη Σταικούρα είναι σε ευθεία γραμμή με την επιλεκτική καρατόμηση μελών της ΝΟ.Δ.Ε Φθιώτιδας, καρατόμηση, η οποία πλήττει την ενότητα επιφέροντας ένταση και αναβρασμό στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στο Νομό, δηλώνω κατηγορηματικά ότι, ως εκλεγμένος από τη βάση, δεν αναγνωρίζω κανένα δοτό όργανο καθώς και τις μεθοδεύσεις του κου Βασίλη Σταικούρα.
            Για τους λόγους αυτούς και σεβόμενος τον εαυτό μου και την έως σήμερα 35ετή ενασχόληση μου με την κομματική δράση και για να μην γίνομαι πλέον εμπόδιο στους παρασκηνιακούς σχεδιασμούς και μεθοδεύσεις, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ από μέλος  του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ε  Λαμίας. Συνεχίζω και παραμένω μέλος του κόμματος που υπηρέτησα  όλη μου τη ζωή πιστός στις αρχές μου.
                                                            Με εκτίμηση
                                                        Βάιος Ε. Αλεξιάς
 http://www.lamiafm1.gr