17 Απρ 2013

O κιμπάρης Σπυρόπουλος, οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ και τα 60.000 ευρώ ενοίκιο της Ιπποκράτους.





Μιλάμε για κιμπάρηδες.

Για περσόνες υπεράνω χρήματος και με άλλους αξιακούς κώδικες που ξεπερνούν την πεζή καθημερινότητα. Καθότι μόνο εάν δεν σε απασχολεί το χρήμα, επειδή το φυσάς το άτιμο, δίνεις για ενοίκιο 60.000 ευρώ το μήνα και αφήνεις τους ...
υπαλλήλους απλήρωτους. Ποιοι κατάφεραν αυτό το ανδραγάθημα;
Ο ΓΑΠ με τον πρώην πασοκάρχη και σημερινό διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Με προτροπή του Σπυρόπουλου λοιπόν ο ΓΑΠ αποφάσισε να εγκαταλείψουν το ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη και να μετακομίσουν στα νέα γραφεία της Ιπποκράτους-μιλάμε για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-ιδιοκτήτης του οποίου είναι επιχειρηματίας κολλητός του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, του διοικητή του ΙΚΑ- της γνωστής οικογενείας των ομώνυμων κρασιών. Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν πλέρωνε στον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη ενοίκιο 60.000 ευρώ το μήνα (όσο δηλαδή κάνει ένα δυάρι στην περιοχή) για τα γραφεία της Ιπποκράτους. Κιμπάρηδες με τα λεφτά των άλλων, των φορολογούμενων που καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν το χρέος-τέρας και τα ελλείμματα που δημιούργησε μια νοσηρή, διαπλεκόμενη και χυδαία αντίληψη διακυβέρνησης.
Ο Βενιζέλος έχοντας απλήρωτους τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ από το πολύ κράξιμο αποφάσισε να διαπραγματευθεί το ενοίκιο και ω του θαύματος αυτό έπεσε στις 20.000 ευρώ το μήνα-τζάμπα πράμα δηλαδή. Ως εκ τούτου μάλλον δεν θα γίνει η επιστροφή στην Χαριλάου Τρικούπη.
Θα ρωτήσετε τώρα-εάν δεν είστε ψεκασμένοι-ποιος κρατάει τον Σπυρόπουλο αμετακίνητο στη θέση του διοικητή του ΙΚΑ. Ποιος είναι πιο ισχυρός από τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Πάστορα, τον Παπούλια και τους 300 της Βουλής.
Η απάντηση είναι χο,χο,χο,χο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε σ΄αυτή εδώ την ξιπασμένη κρατική μηχανή....
 http://www.kourdistoportocali.com