9 Απρ 2013

O Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Γιατί κινδυνεύουν να παραπεμφθούν για απιστία οι διοικήσεις ΟΠΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ


Επικίνδυνες πολιτικές και δικαστικές παρενέργειες προκαλεί το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τη σύμβαση της Ιντραλότ με τον ΟΠΑΠ. 

Ειδικότερα ύποπτος κρίνεται ο ρόλος του.... ΤΑΙΠΕΔ, η διοίκηση του οποίου, συνέβαλε στο να στηθεί η γενική συνέλευση - μαϊμού, ενώ στη συνέχεια τα μέλη του επιδόθηκαν σε ένα όργιο ψευδολογίας, προκειμένου να δικαιολογηθούν απέναντι στην τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, διαβεβαίωσε την τρόικα ότι οι υποψήφιοι αγοραστές του ΟΠΑΠ δεν αντιδρούν με την επίμαχη σύμβαση.

Πρόκειται για τεράστιο ψέμα που αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης, γιατί οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές έχουν ενημερώσει ήδη την Δικαιοσύνη για τις συνέπειες που έχει η σκανδαλώδης σύμβαση στην ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.

Με το κόλπο που έστησαν η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και του ΟΠΑΠ απαξιώνεται ο οργανισμός, το τίμημα πέφτει και κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα το πρότζεκτ της ιδιωτικοποίησης. 

Πρόκειται δηλαδή για καραμπινάτη περίπτωση απιστίας, την οποία διέπραξαν οι διοικήσεις του ΟΠΑΠ και του ΤΑΙΠΕΔ, παρά τις αλχημείες που υποστηρίζει ο γνωστός και από τις συμβάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, με τους εθνικούς εργολάβους, δικηγόρος κύριος Γανωτής που βρίσκεται μονίμως πίσω από κάθε σύμβαση διαπλεκόμενων.