3 Απρ 2013

Απίστευτο: Με Porsche και θυρίδες χρυσού δήλωνε μηδενικό εισόδημα



apisteyto-me-Porsche-kai-thyrides-xrysou-dilone-mideniko-eisodima Ακόμη μια ιστορία φορολογικής παράνοιας αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, όταν σύμφωνα με τις επιταγές των δανειστών μας αλλά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, η φοροδιαφυγή στη χώρα μας θα έπρεπε να... έχει μειωθεί δραστικά.

Ωστόσο, οι περιπτώσεις σαν του ιδιώτη που κυκλοφορεί με Porsche, διαθέτει στο σπίτι του ειδικό μηχάνημα τήξης χρυσού και δηλώνει μηδενικό εισόδημα, δεν εκλείπουν και ορισμένοι πρέπει να αναλάβουν ευθύνες για αυτό το γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, τα... μάτια τους έτριβαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε ιδιώτη σε έλεγχο που διενήργησαν σε «άνεργο» και ανεπάγγελτο πολίτη που είχε... ξεχάσει να δηλώσει στην εφορία σημαντικές καταθέσεις στην τράπεζα και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι εκτός των άλλων στο γκαράζ του σπιτιού του βρέθηκε και μηχανή καταμέτρησης χρημάτων, μηχάνημα τήξης χρυσού, αλλά και μια γυαλιστερή Porche ιδιοκτησίας του.

Ο εν λόγω... άνεργος είχε μάλιστα κάνει και δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του, αξίας 81.000 ευρώ «ξεπλένοντας» έτσι χρήμα. Η έρευνα από το ΣΔΟΕ συνεχίζεται και ο φτωχός πολίτης ελέγχεται για σοβαρές υπόνοιες για τοκογλυφία.
newpost