18 Απρ 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS-OTE: ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ



SiemensΑξιόπιστες πληροφορίες από τον ΟΤΕ μας ενημερώνουν, πως πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκαν στα γραφεία του οργανισμού η νομικός σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Νικολαίδου με το μέχρι πρότινος υπεύθυνο διαφάνειας και....
νομικό σύμβουλο της Σήμενς Ελλάς, Μπόμπ Σικέλλις (γνωστός από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Σήμενς με το ελληνικό δημόσιο και τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις που είχε τόσο με το Χάρη Παμπούκη αρχικά όσο και με τον Ευγένιο Γιαννακόπουλο μετέπειτα). Ο εν λόγω κύριος σήμερα βρίσκεται με απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Σήμενς στην Κίνα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος νομικών υπηρεσιών της Σήμενς Γερμανίας για την Ευρώπη δρ. Μπράχερτ (έχει και αυτός συνυπογράψει το συμβιβασμό με το ελληνικό δημόσιο).
Στην εν λόγω συνάντηση, λέγεται, πως συμφωνήθηκε τελικά κατόπιν ασφυκτικής πίεσης των Γερμανών και της Deutsche Telecom, να περάσει στα μαλακά το κλείσιμο συμφωνίας ΟΤΕ-Σήμενς όσον αφορά τις προγραμματικές συμφωνίες του 1997. Αυτό, όμως, να γίνει γνωστό λίγες ημέρες πριν τη γενική συνέλευση του ΟΤΕ, στις αρχές του Ιουνίου, όπου θα απαιτηθεί και θα πρέπει να τύχει της σχετικής εγκρίσεως.
Έτσι στον ΟΤΕ υπολογίζουν πως με το να αιφνιδιάσουν, δε θα δημιουργηθεί η οποιαδήποτε αντίδραση και τα μεγαλύτερα αγκάθια που ακούν στα μαύρα ταμεία της Σήμενς και στις προγραμματικές συμφωνίες 8002/97- Σήμενς και 8002/4 - Ιντρακόμ θα κλείσουν με τον πιο ανώδυνο για όλους τρόπο.
Την ίδια ώρα που η ανακρίτρια Νικολακέα, καλεί 13 στελέχη της μητρικής Σήμενς και κάποια της Σήμενς Ελλάς, καθένας από εμάς αδυνατεί να πιστέψει πως κάποιος από όλους αυτούς θα εμφανιστεί στην ελληνική δικαιοσύνη.
Οι μαμούθ προγραμματικές που ξεπέρασαν σε προϋπολογισμό και κόστισαν στον Ελληνικό λαό περισσότερο από 2 δις ευρώ θα κλείσουν και αυτές, από ότι φαίνεται με τον πιο ζημιογόνο τρόπο για το ελληνικό δημόσιο.
Ο κ. Τσαμάζ του ΟΤΕ θα το επιτρέψει και αυτό;
makeleio