14 Μαΐ 2013

«Στα 14 έχασα δύο αδέλφια και τον πατέρα μου» δηλώνει Ελληνας τραγουδιστής

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά το χαμό τριών αγαπημένων του προσώπων μίλησε ο Νίκος Γκάνος σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Πρώτα έχασα την αδερφή μου όταν ήμουν 14. Εκείνη ήταν 16, και ήμουν πολύ δεμένος μαζί της. Δεν το πίστευα όταν έγινε αυτό. Ήμουνα σε ένα πάρτι γενεθλίων όταν το έμαθα. Πήγα ....
σπίτι, είδα την πόρτα ανοιχτή, πολύ κόσμο μέσα, και κατάλαβα πως κάτι κακό έγινε. Μέχρι και την κηδεία, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Υπήρχε πάρα πολύς θυμός. Στο σπίτι, υπήρχε μια θλίψη, μια μιζέρια. Άλλαξε εντελώς το κλίμα». Αυτό δήλωσε ο Νίκος Γκάνος, που εντυπωσιάζει με τις μεταμορφώσεις του στο Your Face Sounds Familiria, στην Τατιάνα Στεφανίδου.
Προσθέτοντας πως, ένα χρόνο μετά, έχασε και τον 18χρονο τετραπληγικό αδελφό του «Ήταν ένα μωρό που μεγάλωνε στο κρεβάτι. Ζούσε στο σπίτι. Απλά σταμάτησε η καρδιά του. Οι γιατροί μας είχαν ενημερώσει πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό. Κάπως το περιμέναμε».
Όμως η τραγωδία για τον ίδιο και τα δυο αδέλφια του που είχαν μείνει πίσω δεν τελείωσε εδώ καθώς, ένα χρόνο μετά, έφυγε από την ζωή και ο πατέρας τους «Έφυγε ξαφνικά. Όλα έγιναν απανωτά. Δεν μας άφησε να ηρεμήσουμε, και να βγάλουμε λίγο τα μαύρα, να φύγει η μιζέρια από το σπίτι».