7 Μαΐ 2013

Οδηγός σχολικού ο απαγωγέας των 3 κοριτσιών – Έκπληκτοι οι γείτονες

Έπεσαν από τα σύννεφα οι γείτονες του Άριελ Κάστρο, ο οποίος φέρεται να είναι ο απαγωγέας των τριών κοριτσιών, που κρατούνταν κλειδωμένες σε μπουντρούμι για δέκα ολόκληρα χρόνια!
Ο 52χρονος, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπως και τα δυο του αδέρφια, ώστε να ..
μπορέσουν να τους αποσπάσουν πληροφορίες, ή ακόμη και την παραδοχή τους ενοχής τους, καθώς, τα τρία κορίτσια ανακαλύφθηκαν μέσα στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Ο Κάστρο, μέχρι και πέρυσι, εργαζόταν ως οδηγός σχολικού, ενώ, όσοι τον γνωρίζουν δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ικανός για μια τόσο αποτρόπαιη πράξη. Μάλιστα, οι τελευταίες αναρτήσεις του στο προσωπικό του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Θαύματα τελικά συμβαίνουν! Ο Θεός είναι καλός :) ».
Ο άντρας που έκανε τη δραματική ανακάλυψη των γυναικών, Τσαρλς Ράμσεϊ, μοιάζει έκπληκτος από το γεγονός πως ο γείτονάς του έκανε κάτι τέτοιο στα αθώα παιδιά. Σε δηλώσεις του σε μέσο της Αμερικής αποκάλυψε: «Μένω εδώ περίπου ένα χρόνο. Έχω κάνει πάρα πολλές μπάρμπεκιου με αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε ψήσει και έχουμε φάει τόσες φορές, έχουμε ακούσει μουσική μαζί. Ποτέ δεν μου έδειξε το παραμικρό στοιχείο πως μέσα στο σπίτι του θα μπορούσαν να κρατούνται κορίτσια, ή πως έστω κάποιος άλλο υπήρχε εκεί μέσα» δηλώνει.
«Βγαίνει συχνά στον πίσω κήπο του και κάθεται, παίζει με τα σκυλιά του, ασχολείται με το αμάξι του και τη μηχανή και μετά ξαναμπαίνει μέσα. Έμοιαζε να είναι ένας απολύτως λογικός, φυσιολογικός και καθημερινός άνθρωπος. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω όλο αυτό γιατί τον έβλεπα κάθε μέρα» συνέχισε.

Πηγές αποκάλυψαν πως τα τρία κορίτσια από το Οχάιο, κρατούνταν δεμένα κατά τη διάρκεια της δεκαετούς ομηρίας τους, ενώ η αστυνομία ανακάλυψε τις αλυσίδες με τις οποίες τις έδενε στα κλουβιά τους.
Ο Κάστρο, μένει σε αυτό το σπίτι από το 1992. Τα δύο του αδέρφια, Πέδρο (54 ετών) και Ονίλ (50 ετών), παρά το γεγονός πως δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι, οδηγήθηκαν στα χέρια των Αρχών, ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν και εκείνο σχέση με την απαγωγή.
Τα αρχεία, μάλιστα, έδειξαν πως ο Κάστρο, είχε πιαστεί τον Δεκέμβριο του 1993, για βίαιη συμπεριφορά, αλλά δεν έχουν γίνει περαιτέρω πληροφορίες γνωστές, ακόμη, για το τι είχε συμβεί τότε. Επίσης, οι τροχαία του Κλίβελαντ τον έχει σταματήσει έξι φορές σε διάστημα 13 ετών, για βίαιη οδηγική συμπεριφορά.
 koolnews