16 Μαΐ 2013

Από μωρός και πριν γίνει υφυπουργός της χούντας, ο Ροντούλης ονειρευόταν το Καμμένο του χαρτί!!!


=== Δηλωμένος φασίστας… ε, και τι έγινε!… Το έπαιζε στη ψευδοβουλή, κάτι σαν ημικουασιμόδος με μουστάκι του Μιχαλολιάκου.  Εθνικόφρονας με πιτυρίδα.
  === Από τους πιστούς κωλοτούμπες του Καρατζαφύρερ και ομού με αυτόν, γουστάριζε ...
απεριόριστα να νομιμοποιήσει το μαύρο χρήμα, να, για να κινηθεί η πουτάνα η αγορά!!!!! Να μπορεί να κυκλοφορεί και αυτός, με το κούτελο επιχρυσωμένο!!!
  === Τόση αγάπη και τόση πίστη ανταμείβονται και δια χειρός Καρατζαφύρερ, στις 11-11-2011 (σημαδιακή ημερομηνία που πρέπει να την χαίρονται όλοι οι νεοναζί) διορίστηκε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του νεοναζί τραπεζίτη Παπαδήμου!!!!
  === Όπως όλα τα φρικιά ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ., καταποντίστηκε με αμέτρητες μαύρες ροχάλες του λαού και ήταν ο πρώτος που έδωσε το φιλί του Ιούδα στον πολιτικό αλήτη αρχηγό του, για να φτιάξει με τον Χρυσανθακόπουλο (πρώην σοσιαλιστή αλλά κατά βάθος πάντα φασίστα) ΔΙΚΟ του κόμμα!!!!  Αρχές Μαρτίου το έχτισε με σκατό Α΄ ποιότητος, αλλά στις 12 Μαρτίου 2013 άρχισαν να «διαρρέουν» οι πληροφορίες, ότι έκλεισε θέση στο καμμένο σαπιοκάραβο του Καμμένου!!!!
  === Από τότε μέχρι σήμερα, τον έχει προσλάβει ο Καμμένος στα κεντρικά γραφεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και κατάφερε να προκαλέσει τόσο σάλο εντός του καμμένου αποκόμματος, μεγαλύτερων και από εκείνον της διάσπασης και φυγής βουλευτών του. Νομίζω ότι ο Καμμένος δεν θα αργήσει να με επαληθεύσει, και οσονούπω τον βλέπω να αρχίζει να γλύφει τα σκατά που έφτυνε.

  === Δεν σε αδίκησα Καμμένε. Μόνος σου ξεφτιλίζεσαι και δεν το χαίρομαι καθόλου!!!… ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟhttp://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/35087