19 Μαΐ 2013

Μόνο στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"> Τα ταξίδια Σαμαρά σε Ισραήλ και ΗΠΑ και ο υπόγειος πόλεμος των δελφίνων Αβραμό, Κόκκινου Πάνου, Βορίδη!

Από τον Βασίλη Μπόνιο .
Περισσότερο απ΄ όλους τους φανατικούς Σαμαρικούς «δηλητηριασμένος» για την εξέλιξη του πρωθυπουργικού ταξιδιού στη Κίνα είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος!
Μαχαίρι στη καρδιά ήταν για τον Κόκκινο Πάνο οι φωτογραφίες του ...
top gun Αβραμόπουλου στην Κίνα, ο οποίος έδειχνε σαν να βρίσκεται στο σπίτι του και απολάμβανε τις τιμές αρχηγού κράτους των Κινέζων προς το πρόσωπό του.
Οι Κινέζοι είχαν στα οπα-οπα τον Αβραμό σε αντίθεση με τον Σαμαρά που τον έβαλαν να καθήσει σ΄ ένα τραπεζάκι από αυτά που πουλάνε στην διασταύρωση Βουλιαγμένης-Βάρης οι τσιγγάνοι.
Ως γνωστόν Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Βορίδης αποτελούν το δελφινάριο του Σαμαρά!
Μάλιστα επειδή ο Βορίδης δείχνει να παίρνει κεφάλι κάποιοι μέσα στη ΝΔ για να τον καπελώσουν σχεδιάζουν την επιστροφή του Καρατζαφέρη ώστε το κόμμα να γίνει περισσότερο μπουρδέλο απ΄ότι είναι.
Ο Παναγιωτόπουλος λοιπόν μην αντέχοντας την δόξα του Αβραμόπουλου στη Κίνα, προανήγγειλε από σήμερα ταξίδι στο Ισραήλ και συνάντηση με τον ομόλογό του υπ. Άμυνας!
Η είδηση από το ΑΠΕ έχει ως εξής: Ραντεβού για τον Ιούνιο έδωσε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μοσέ Γιααλόν. Σε τηλεφωνική τους συνομιλία, διάρκειας 25 λεπτών, οι υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν στο Ισραήλ τον Ιούνιο, για την περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν ζητήματα αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας (σχετικά με τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων, την ανταλλαγή αντιπροσωπειών κλπ) ,  ενεργειακής ασφάλειας και γενικότερα της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, με αφορμή την κατάσταση στη Συρία και τις επιπτώσεις σε γειτονικά κράτη, όπως τον Λίβανο και την Ιορδανία.
Το συντονισμό της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο υπουργών ανέλαβε ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα ΄Αριε Μέκελ μετά από την  ευχαριστήρια επιστολή του Ισραηλινού υπουργού προς τον Έλληνα ομόλογο του, για τη συμβολή του  στην προώθηση των διμερών σχέσεων στον αμυντικό τομέα.

O Παναγιωτόπουλος λοιπόν μέσω του Ισραηλινού Πρέσβη έσπευσε να κλείσει ραντεβού με τον Γιααλόν ενώ γνωρίζει ότι βρίσκεται στα σκαριά πρωθυπουργικό ταξίδι τον Ιούνιο στο Ισραήλ και κοινή συνεδρίαση των δύο υπουργικών συμβουλίων- Government-to-Government  (G2G).
Ίσως το πιο κρίσιμο και πιο σοβαρό ταξίδι του Σαμαρά σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας. Μαζί  με τον πρωθυπουργό  θα είναι όλο το υπουργικό συμβούλιο!
Ο Παναγιωτόπουλος όμως έσπευσε να εμφανισθεί ως προπομπός του πρωθυπουργικού ταξιδιού για να την πει στον Αβραμό! Από την άλλη ο Αβραμό που είναι γάτα με πέταλα το μόνο που σκέφτεται είναι πως να εξοντώσει τον Βορίδη που έχει πάρει αέρα λόγω της αδυναμίας που του δείχνει ο Μπόμπολας και οι λοιποί μεγαλοκατασκευαστές.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιστροφή Καρατζαφέρη είναι δουλειά του Μητσάρα.
Πάμε παρακάτω. Με φόρα από το Ισραήλ και το πολύ κρίσιμο ταξίδι ο Σαμαράς θέλει να πετύχει το 2 στα 2 και να πάρει την επικοινωνιακή ρεβάνς από την πρόσφατη πόρτα του Ομπάμα.
Πως; Με τον ορισμό ταξιδιού στις ΗΠΑ 3-6 Ιουλίου ώστε να δώσει το παρόν και στις εκδηλώσεις για την 4η Ιουλίου την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που είναι η εθνική εορτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ...Αυτό σχεδιάζει το Μαξίμου-αυτό σχεδιάζουν και οι δελφίνοι!
Μείνετε συντονισμένοι στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”…