12 Μαΐ 2013

ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ «Μαρινάκη, δώσε το Κύπελλο στον Αστέρα»



«Μαρινάκη, δώσε το Κύπελλο στον Αστέρα»
Ακόμη και φίλοι του Ολυμπιακού παραδέχτηκαν την αδικία που εκτιλύχθηκε στο ΟΑΚΑ και οι άδειες εξέδρες στην απονομή ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλους...
Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» που εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τα όσα έγιναν κι αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, καθώς είναι σπάνιο το φαινόμενο να υπάρχει μαζική αντίδραση σε τέτοιου είδους περιστατικά...
Ενδεικτικά είναι τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού στην επίσημη σελίδα των νταμπλούχων Ελλάδας στο «facebook». Πολλοί εξ αυτών δεν είχαν όρεξη να πανηγυρίσουν το τρόπαιο. Άλλος γιατί τα είχε με τον Γιάχο, άλλος γιατί τα είχε με τον Μαρινάκη, άλλος γιατί τα είχε με τους παίκτες και την απόδοσή του κι άλλος γιατί παρασύρθηκε από το όλο κλίμα.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια συμπεριφορά που τιμά τον κόσμο του Ολυμπιακού που μ' αυτό τον τρόπο «έστειλε» ένα μήνυμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζου οι φίλαθλοι όλων των ομάδων, περιστατικά σαν κι αυτά.
Διαβάσαμε σχόλια του στυλ «δεν ξανά ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο», «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», «Μαρινάκη φύγε», «να ξαναγίνει ο τελικός με ξένους διαιτητές», «να πάει ο Μαρινάκης και να δώσει το Κύπελλο στον Αστέρα», «μπράβο στους φιλάθλους μας που έφυγαν», «δεν ξανά παίρνω διαρκείας» και διάφορα τέτοιου στυλ...
Σας παραθέτουμε ορισμένα από αυτά που βρίσκονται στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο «facebook»:
>> «Μικρός ο Ολυμπιακός μικρός ο πρόεδρος. Είχε την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση κ να δείξη στην πράξη το μεγαλείο της ομάδας κ δεν το έκανε. Έπρεπε άμεσα να συναντηθεί με την λήξη με τον πρόεδρο του Αστέρα κ να προτείνει να κάνουν κοινή πρόταση γιά επανάληψη του αγώνα με ξένους διαιτητές κ να μην παραλάβουν το κύπελλο. Έτσι θα άνοιγε το δρόμο γιά αλλαγές... Έτσι θα έδειχνε το μεγαλείο της η ομάδα μας. Ψιλά γράμματα κ φτηνό οπαδιλικη... Μπράβο στους φίλαθλους μας που έφυγαν.Ντροπή πρόεδρε. Αλλοιώς τον θελουμε τον Ολυμπιακό...
>> «ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΟΛΗΣ , ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ...ΟΙ ΔΕ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑ Σ Υ Μ Β Ο Λ Α Ι Α ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΜΠΑΡΖΟΚΑΣ , ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ................»
>> «ena megalo mpravo sta paidia tou astera....san filathlos tou olimpiakou mas zhtw sigmomh...!!!»
>> «Παιδιά κι εμείς αγαπάμε την ομάδα μας. Όμως το γεγονός ότι έχουν γίνει λαμογιές στο παρελθόν από άλλους, δεν είναι δικαιολογία για τις λαμογιές τις δικές μας, ξεκολλάτε. Να είστε φίλαθλοι της ομάδας και λάτρεις του αθλήματος και όχι οπαδοί του αποτελέσματος. Ας έδινε το πέναλτι του Αστέρα στο 68' και ας βάζαμε μετά γκολ να το πάμε παράταση ή ας βάζαμε δύο να νικήσουμε. 22' χρόνο είχε».
>> «alliws oneireyomaste tn OLYMPIAKO kyrie marinaki..................thrylos simenei axioprepeia k magkia,to fetino sas ''dimiourgima'' einai ntropi na apokaleitai omada t OLYMPIAKOU......ntropi mas».
>> «aurio tha xarw kai na xasw ,shmera apogoiteutika p nikhsa !!! O OLYMPIAKOS DN EINAI ETAIREIA ,EINAI THRYSKEIA !!!»
>> «χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα αντικειμενικοί και σώφρονες φίλαθλοι που βλέπουν με ρεαλισμό τα πράγματα.όσο για αυτούς που θέλουν να τρώνε τη παραμύθα προβλημά τους.διαρκείας ξανά θα πάρω όταν ο Ολυμπιακός θα ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο champions league τον ιούνιο και ο νοών νοείτω».
>> «Δυστυχώς η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας σήμερα δεν άξιζε το κύπελλο!δεν ονειρευόμαστε έτσι την ομάδα μας!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ΙΔΕΑ και δεν σταματάει σε κανένα μαρινάκη και σε κανένα γιάχο. οι περισσότεροι φίλαθλοί μας έδειξαν χαρακτήρα δεν πανηγύρισαν κ αποχώρισαν πριν την απονομή!μπράβο τους!!!φυσικά οι πληρωμένες μαριονέτες της TV δεν ανέφεραν τίποτα...όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν δεν τα έχουμε αναγκη!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν σταματά πουθενά...είναι ΘΡΥΛΟΣ και γράφει ιστορία!!!»
>> «Μαρινακη κανε μια κινηση να τους δειξεις ποσο μαγκας εισαι.ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!Δεν θελουμε τετοια κυπελλα εμεις.Α!.Μην το ξεχασω....Οταν θα φτιαξουμε ομαδα θα ερθω στο γηπεδο ξανα!»
>> «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΕΛΟ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΤΥΦΛΟΙ...»
>> «Παιδιά ένας διαιτητής μας έκανε ξεφτίλα δεν το αξίζει ο Ολυμπιακός αυτό»
>> «Όταν πριν χρόνια το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος είχε στερήσει από έναν εκπληκτικό Ολυμπιακό τη νίκη κόντρα στην πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός πολλαπλασίαζε τους οπαδούς του και τους έκανε περήφανους.
ΣΗΜΕΡΑ, το χέρι του Μανιάτη και το 90-10 του Γιάχου, δίνει σ' έναν κακό Ολυμπιακό το Κύπελλο, αλλά διώχνει και πικραίνει τους γνήσιους οπαδούς του που αν μη τι άλλο, η περηφάνια τους δεν τους επιτρέπει να πανηγυρίζουν»