28 Μαΐ 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟ" ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην παραγγελία από την αστυνομία για ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του πυροβολημένου πράκτορας της ΕΥΠ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας σε τουαλέτα του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και όλα τα...
Μέσα Ενημέρωσης την παρουσιάζουν ως αυτοχειρία, δεν κλήθηκε έμπειρος ιατροδικαστής(ούτε καν ο προιστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης)για να κάνει την νεκροψία-νεκροτομή.
Αντιθέτως κλήθηκε ιατροδικαστής από το ελεγχόμενο τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας, στο οποίο προίσταται η κ.Χαρά Σπηλιοπούλου(γνωστή από την πολυσυζητημένη θητεία της ως μέλος και του ΕΣΚΑΝ). Οι ιατροδικαστές του υπουργείου Δικαιοσύνης μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, δήλωναν άγνοια για το περιστατικό και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών σχολίαζαν με καυστικό ύφος τον "δεύτερο πυροβολισμό που έπεσε από το πιστόλι του αυτόχειρα" και κατά αστυνομικές πηγές "δικαιολογείται πλήρως ως μεταθανάτια αντίδραση όπως λέει ο ιατροδικαστής". Σε μια τέτοια σοβαρή ιστορία(ακόμα κι αν είναι αυτοκτονία, έπρεπε για λόγους εθνικού συμφέροντος να υπάρξει στοιχειώδης ενημέρωση για να μην πλανώνται ζητήματα μετέωρα). Η υπόθεση τώρα με τα νέα στοιχεία εξελίσσεται σε θρίλερ. Και γι αυτό υπεύθυνοι είναι πολλοί. Και η ίδια η ηγεσία της ΕΥΠ. Αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου.
Ποιος πήρε την απόφαση να υποκατασταθούν οι δοκιμασμένοι ιατροδικαστές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών; Γιατί; Τι είδος πιστολι κρατούσε ο αυτόχειρας; Με ποιο τρόπο δικαιολογείται ο δεύτερος πυροβολισμός; Ποιους είχε πάει να συναντήσει ο πράκτορας της Ελληνικής Αντικατασκοπείας ο οποίος σημειωτέτον δεν ήταν κανένα παιδάκι αλλά μάχιμος αστυνομικός σε μεγάλες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας;Τι γνωρίζει και δεν λέει(εαν ξέρει ο χριστιανός)ο συνδικαλιστής της ΝΔ και υποδιοικητής της ΕΥΠ, προσκωλυόμενος στην αυλή του Σαμαρά, Γιώργος Καμαρινόπουλος; Το θέμα είναι ξεκάθαρο; Ας το αποδείξουν.
Συγγνώμη αλλά μετά την νέα εξέλιξη, όσα διαρρέονται δεν μας πείθουν. Κάτι άλλο συμβαίνει και το αποκρύπτουν. Τουλάχιστον ας σεβαστούν τη μνήμη του παλληκαριού.
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17090:-qq-&catid=8:2012-02-11-12-50-51&Itemid=8